Bienvenido, Mister Adelson

Què contenta que estava ahir la converjet! Què cofois es mostraven els responsables de la Generalitat amb el logotip del seu partit dibuixat al rostre! Van rebre a l’amic americà! Aplaudiments!!! Ens va honrar amb la seva visita, atenció… redoble de tambor… el Sheldon Adelson… silenci………… Ah, que no saps qui és? Es tracta d’un multimilionari que vol construir una rèplica de Las Vegas al Prat. Ah, que ja sabies qui era? Molt bé, culturetes!

El cas és que la Gene s’hauria d’afanyar a signar el contracte perquè, per la seva forma de caminar, o el paio s’ha empassat una bola de la ruleta i se li ha quedat embussada en una part del cos que passarà als anals (mai millor dit) de la història de la medecina o és que té la pròstata a l’alçada de la gola.

M’encanta aquesta idea de crear un megaparadís pels ludòpates d’arreu d’Europa. Ja tenim el macroprostíbul de la Jonquera, Lloret com a la barra lliure dels guiris i Barcelona, capital d’estudiants d’Erasmus amb problemes d’autocontrol hormonal. Visca Catalunya i la seva visió cosmopolita!

Però encara tenim molt a oferir. Contactem amb les multinacionals de roba esportiva. Siguem realistes i evitem que els nostres fills deixin de perdre el temps a la ESO (total, en poc temps algun aprenent de think tank del departament d’Enseyament s’inventarà la reforma de la contrarreforma ja reformada prèviament amb la sempre respectable missió de justificar el seu sou i els estudiants ja no sabran quin títol tenen). El que hem d’intentar és competir amb els països del tercer món i buscar contractes amb aquestes multinacionals a fi de que els nostres fills aprenguin a cosir botes de futbol. Aquest és el futur de l’economia. Benvinguda economia porqueria!Veniu ludòpates, puteros, proxenetes i alcohòlics! Veniu i aposteu a la ruleta! Veniu i cardeu! Veniu i poseu-vos de cervesa fins a les tranques! Aprengueu a dir FIESHHTAAAA!!! Ja sabem que no voleu turisme cultural però, no us preocupeu, farem servir els noms de Dalí, Gaudí o Miró per anomenar a les diferents ruletes i així aprendreu alguna cosa.

Ei, Àlex que t’estàs passant vint pobles! Doncs tant de bo em passes dos-cents i el Sheldon dels pebrots posés Las Vegas al bell mig de la Cibeles. D’aquesta manera els madridistes celebrarien els seus títols perdent a la taula de pòquer.

I és que la rebuda al senyor aquest va ser pastada a Bienvenido Mister Marshall. Només va faltar la cançó:

Americanos,

vienen a España

guapos y sanos,

viva el tronío

de ese gran pueblo

con poderío,

olé Virginia,

y Michigan,

y viva Texas, que no está mal,

os recibimos

americanos con alegría,

olé mi madre,

olé mi suegra y

olé mi tía.

Em faria il·lusió, això sí, una cosa. Si El Prat es converteix en un clon de Las Vegas vull que vingui Grissom a rodar CSI El Prat. Ja m’imagino a un cadàver surant al delta del Llobregat i a l’insigne policia demostrant que es tracta d’un pagès que ha mort perquè s’ha després el cargol d’un avió de Spanair que aterrava (he dit Spanair? Oops! Demano disculpes… o no).

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Bienvenido, Mister Adelson
  1. Oriol López ha dit:

    Si el reflotament de l’economia catalana depèn de projectes com EuroVegas, ja els podem dir als nostres estudiants que millor que vagin tancant els llibres i que comencin a practicar amb la baralla de pòquer.

  2. Maria Boix ha dit:

    Molt ben dit, Àlex! Jo no crec que t’hagis passat vint pobles, Tens tota la raó, és la meva opinió. No crec que sigui gaire bona idea i, tinc la impressió que el motiu més important per als CiU’s sigui fer la punyeta a Madrid; hi estaria d’acord, si no es tractés d’aquesta animalada. Veritablement, començo a pensar que aquests també volen destruir Catalunya.

  3. Un ganxó ha dit:

    Molt bo, però que molt bo l’article de l’Àlex Ribes. Ha reblat el clau en tots els conceptes. Allò que més em sorpren, és que tots aquells establiments de restauració, bars, cafeteries etc. etc. no es rebelin contra aquesta, de moment possible macro urbanització o doneu-li el nom que volgueu, on s’hi podrà fumar tant com vulguis, i en canvi ells, aquells establiments que he esmentat, es van gastar els calés en obres per acondicionar-los, i que ara no els serveix per a res. I que consti que no sóc anti tabac. Precisament fumo i amb pipa. Aquí he de dir aquella frase: O tots moros, o tots cristians. Ah! i quan els falti l’aigua (diuen que seria un complex amb 35.000 llits i dutxes o banys), ja ens la trauran del Ter, i així els de Girona i els de Barcelona, quan volguem beure, ens en anirem directament cap el Roïna a beure-hi de franc d’aquelles aigües infectes.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: