Revelats els secrets espanyols

M’inquieta tot l’enrenou que ha causat el veto del PP a que n’Alfred Bosch (ERC) tingui accés a la comissió de secrets espanyola. ¿Per què tanta por, tant de misteri i tan secretisme? Què ens amaguen? Contactes amb extraterrestres? La fórmula de la Coca-Cola? La vacuna contra la SIDA? El pare del José Bono, que encara és viu? Les qualificacions escolars de na Carme Chacón? Encuriosit, vaig decidir ahir d’intentar accedir —talment com un Anonymous— al web de l’esmentada comissió de secrets, tot “crackejant-ne” la contrasenya d’entrada. He de confessar que la tasca no fou en absolut complicada; la clau, per si els interessa, és “vivaspaña”.

El descobriment dels secrets que tot seguit revelaré, benvolgudes i benvolguts, és realment esfereïdor. Abans de res, però, deixin-me aclarir que es tracta d’un únic document —escrit en una mena de castellà antic força feixuc de llegir— que he trobat emmagatzemat en format “.bmp” dins una carpeta anomenada “afoto dle secreto”. El seu contingut sembla revelar el secret més temut pel govern espanyol i pels serveis d’intel·ligència de l’Estat. Agafin-se fort.

Colpidor.

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Revelats els secrets espanyols
  1. Oriol López ha dit:

    Mot bo! ;-)

  2. Antoni Alcázar ha dit:

    mui entelegente!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: