Andrés Cruz!!! Hip, hip, hurra!!!

Andrés Cruz!!! Hip, hip, hurra!!!

Obri’m una recollida de signatures perquè l’Andrés Cruz rebi la creu de Sant Jordi, el premi al millor català de l’any i tots els premis Gaudí si és necessari! Busquem un carrer maco per posar-li el seu nom! Que faci la sacada d’honor al Camp Nou! Que el Roures li enregistri el vídeo de la seva boda si cal! Que li canti l’Escolania de Montserrat! Aquest paio es mereix tots els honors! Vinga, que corri el cava de Sant Sadurní per totes les goles! Andrés Cruz!!! Hip, hip, hurra!!!

Ei, ja era hora que fossin coherents. Ja era hora que s’acabés el “no me digas que te diga que te quiero, si el que quiero que me quiera como quiero, no me quiere como quiero que me quiera”. És l’inici del final, l’Armageddon intel·lectual de la dissonància cognitiva, l’epifania d’una nova Espanya! Si és que m’estic emocionant… Sniff… sniff… No ens estimen… Sniff… sniff… I ara què? Sniff… sniff…

Ara? Doncs, ja sabeu. Si encara som espanyols, s’ha de signar. Un consell: poseu el codi postal de Quintanilla de Onésimo, bressol de José María Aznar. Cada signatura val per 10.

Ay, Andresito!!! Cómo te quiero!!! Guapo, más que guapo!!! Si es que es más mono, él!!! Ah, cuchuchú!!! Quién te quiere a ti? Andrés Cruz!!! Hip, hip, hurra!!!

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “Andrés Cruz!!! Hip, hip, hurra!!!
 1. josep112 ha dit:

  Osti, tu… què bona aquesta! La mare que els va parir!
  Ja només em faltava sentir que si Espanya va malament és culpa de Catalunya… Quins nassos!
  De totes maneres, jo comparteixo la teva opinió, Àlex. La Creu de Sant Jordi i el Premi Nobel de la Catalanitat es mereix l’Andrés.
  Qui deu haver estat el que ha fet treure de la web aquesta recoliida de firmes? Jo sospito del ministre d’economia (espanyol, evidentment)

 2. Maria Boix ha dit:

  Jo he escrit al mur que tenen al Facebook: “¿Por qué ha desaparecido la página ¿Cataluña? No, gracias – Actuable? Además, si según los españoles, los catalanes somos españoles, ¿por qué no me han pedido que firme la petición? Para otras historias bien que me lo piden. ¿Es por este motivo que piden el código postal? Les agradecería que me respondieran, estoy intrigada.”

  Creieu que em contestaran? Ja fa temps que quan llegeixo comentaris d’articles sobre Catalunya, hi ha molta gent d’aquell país que ens vol fer fora. Un posava que ens odiava perquè ens envejava l’empenta que tenim i perquè som molt treballadors. Tot seguit posava que ens estimava pels mateixos motius. Li vaig demanar que s’aclarís,

  Sembla ser que molts independentistes han signat. Jo no ho he fet perquè, encara que per a ells sóc espanyola, jo no me’n sento i no vull que els consti que me’n sento. Sempre que amb l’odinador he d’indicar la nacionalitat, busco catalana, com que no la trobo, llavors m’adono que he de posar espanyola. El pollastre que vaig muntar al setembre quan vaig anar a renovar el DNI… al final vaig parar perquè em va atendre un policia que, a part de ser poc delicat, imbècil,.. feia por i vaig pensar que al final em detindria.

  En fi, desitjo que el meu somni algun dia, no gaire llunyà, s’acompleixi.

 3. Oriol López ha dit:

  Potser aquesta serà l’única via per a la independència, vist que els partits majoritaris al nostre Parlament no estan per la independència.

  • Maria Boix ha dit:

   No us emocioneu, que ha desaparegut la recollida de signatures i a mi encara no m’han contestat, ni crec que ho facin.

 4. Maria Boix ha dit:

  Actuable m’ha contestat: Maria, ese reto ha sido eliminado porque es contrario a la política de uso del sitio.

  Ara em pregunto, pengen les coses sense mirar-les? A mi em sembla que és una excusa barata.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: