Vols barats

Aquest matí, tot buscant vols per fer una escapadeta —o per exiliar-me directament, ara no els ho sabria dir— m’he topat amb una veritable oferta de vol low cost. I mirin que jo era ben escèptic amb les gangues voladores, eh? Però evidentment, aquest cop he de callar la puta boca: vol a Londres des d’El Prat, a -11 euros per passatger. És a dir, que van vostès a Londres i a sobre els regalen 11 euros. Evidentment, és una oportunitat que no s’ha de deixar escapar.

Oh, esperin…

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Vols barats
  1. Oriol López ha dit:

    Caram, aquesta era una oferta amb sorpresa…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: