Matrix PPloaded

Ha tornat el NO-DO. Aquesta vegada no surt el Paquito medallas inaugurant pantans o caçant cérvols però la veu en off, tan paternalista com cínica, recorda aquell noticiari caspós i manipulador.

Ara resulta que els franquistes 2.0 han fet un publireportatge sobre la reforma laboral. Tot i semblar un anunci de postre lacti amb L Casei Inmunitas, la realitat és una altra. Volen que tinguem constància de la felicitat plena que aconseguirem quan ens acomiadin i rebem una indemnització poc menys que ridícula. Ben mirat, sí que és un anunci de L Casei Inmunitas. Acabarem cagant-nos però d’indignació.

El primer que em sobta és que el govern dóna per suposat que el sords no saben llegir. Per què contracten a una experta en llenguatge de signes si el vídeo està subtitulat? Que subtitulin al Rajoy em semblaria bé perquè poques vegades se l’entén.

He de dir que no l’he vist sencer. En el segon minut de vídeo, quan els meus ulls han col·lisionat amb aquella família feliç, abraçant-se com si fossin els Teletubbies, he hagut d’aturar la reproducció i buscar un Primperan.

Per què ho fan? Ja estem suficientment fotuts. No cal enregistrar cap vídeo que pretengui situar al ciutadà en un món paral·lel, com si juguessin a fer una mena de Matrix PPloaded. Per cert, en el famós film protagonitzat pel Keanu Reeves, el personatge principal ha de prendre una decisió important: escollir la pastilla blava o la pastilla vermella. Si pren la pastilla blava, tornarà al món real sense recordar res del que l’ha passat. En canvi, si pren la pastilla vermella oblidarà tota la seva vida per descobrir què és Matrix. Tinc decidit que si la dreta governa molts anys em prendré les dues. I visca el Barça!

Matrix PPloaded

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “Matrix PPloaded
 1. edubeltran ha dit:

  bonissim

 2. Oriol López ha dit:

  Sí, a mi aquest vídeo també em recorda una mica el no-do, amb més color i més modernet, però no-do al cap i a la fi. Un pamflet propagandístic sense cap credibilitat.

 3. Maria Boix ha dit:

  I sabeu quant ha costat aquesta “meravella”, per dir-ho d’alguna manera ;(?
  http://ow.ly/9PYrX
  I, a sobre, ara haurem de pagar per les receptes, no em queda clar si la vaselina la receptaran… ;)

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: