LIberté, egalité… i sexualité: els francesos dels francesos

Gran notícia publicada per El Periódico:

Els francesos de dretes practiquen menys sexe que els d’esquerres, que són més donats a les experimentacions al llit, segons un sondeig publicat aquest divendres per la revista Hot video. “Els electors de dreta i de centre tendeixen a tenir una vida sexual menys intensa que la resta dels francesos”, indica el sondeig elaborat per l’empresa Ifop (…).

L’estudi assegura, no obstant, que “el sentiment d’insatisfacció sexual és més important entre els francesos que voten per candidats amb un discurs contestatari, com el neocomunista Jean-Luc Mélenchon o la ultranacionalista Marine Le Pen”.

Entre les curiositats que figuren en el sondeig destaca que la fel·lació és més practicada entre les dones d’esquerra (81% d’elles ha confessat haver-la practicat) que entre les de dretes (69%). Els simpatitzants d’esquerra es distingeixen per una més gran experimentació de comportaments sexuals diferents dels del marc conjugal clàssic, com l’intercanvi”.

Aquest article s’ha d’analitzar de mica en mica. El titular és que els francesos de dretes practiquen menys sexe que els d’esquerres. On és la sorpresa? Però si ja se’ls veu a les cares. I no tan sols als fatxes francesos. Donem un volt per Intereconomía. Heu vist al paio del pegat a l’ull? Per què creieu que ho porta? La resposta és senzilla: es va comprar un telescopi per espiar a la seva veïna. I l’Eduardo García Serrano? Com diria Woody Allen, la darrera vegada que va estar dins d’una dona va ser quan va visitar l’Estatua de la llibertat.

També assegura la informació que els votants de Le Pen tenen un sentiment d’insatisfacció sexual més gran. Le Pen? Faig un acudit per celebrar el Dia Internacional de l’Acudit Dolent? No, millor que no.

De la notícia també m’agrada molt la xifra de dones franceses de dretes que practiquen el francès (valga la redundància): un 69%. Què boniques i intel·ligents són les estadístiques!

En resum, els conservadors són més conservadors. Això és bo saber-ho. Si vols posar un sex shop no ho facis a Pedralbes. Busca un Mercadona i el situes al costat. Això sí, les joguines eròtiques que siguin de la marca Hacendado.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “LIberté, egalité… i sexualité: els francesos dels francesos
  1. Oriol López ha dit:

    Possiblement també la gent de dretes menteixi més sobre aquests temes quan contesta les estadístiques, que no vulgui que es sàpiga que prediquen contenció, castedat i fidelitat i practiquen altra cosa ben diferent…

  2. yeagov ha dit:

    Normalment és als polítics de dretes als quals se’ls enxampa en situacions sexuals compromeses.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: