Felipe Juan Froilán de todos los Terminators

Pel que sembla, Felipe Juan Froilán de todos los Santos (menos de San Huberto, patrón de los cazadores) s’ha disparat al peu. Tanmateix, el diari ABC ens deixa més tranquils: Felipe iba caminando con una escopeta de dos cañones y de calibre 36 que apuntaba al suelo cuando esta se le disparó. Al ser muy corto el recorrido, los perdigones no llegaron a abrirse y le produjeron un orificio de entrada y otro de salida en el pie derecho. Res… un foradet al peu que te’l mires i dius: guaita, crec que necessitaré peus d’ànec per nedar.

Tot i així, i després de desitjar-li una ràpida recuperació al net del Rei, he de dir que aquesta notícia m’ha plantejat un munt de qüestions. La primera: aquestes activitats extraescolars formen part d’una formació més integral com a defensor de la monarquia? La segona: estem davant d’una mena de Felipe Juan Froilán de todos los Terminators? La tercera (i successives): amb quines dianes practicava? Uns indignats? Una foto de Jaime Peñafiel? O potser era una imatge del carismàtic Iñaki Urdangarín?

Però més enllà de permetre que un menor de 13 anys jugui amb una escopeta del calibre 36 i que això sembli un motiu més que lògic per qüestionar la pàtria potestat, hi ha una pregunta que volta pel meu cap: és el seu pare l’instructor de tir adient? Ja sé que per contractar a Lee Harvey Oswald arriben una mica tard però… no ho sé… faig una ullada a les fotos del seu pare i… què voleu que us digui, no el veig com a tirador d’elit. És més, no m’oferiria voluntari per col·locar les dianes… ni per excavar el seu jardí. Mai se sap el que pots trobar.

Per acabar aquest article vull fer una proposta (perquè tot i ser republicà em preocupa la salut del nen). La proposta és que amb tot el que s’estalvia la seva mare en cirurgia estètica podrien comprar-li una PlayStation o, millor encara, una Wii. El pitjor que li podria succeir és que se li escapés el comandament i trenqués el televisor de plasma. Qui sap, en un futur Froilán podria ser El rey plasmado.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Felipe Juan Froilán de todos los Terminators
  1. edubeltranedu ha dit:

    HAHHAHAHHAHAAAAAAA…. què bo!! Per cert, aquest matí he sentit un locutor parlant de l’ accident que va “presenciar” l’ avi Juancar quan el seu germà va morir d’ un tret. Si si, han fet servir la paraula “presenciar”

  2. yeagov ha dit:

    Les armes les carrega el diable i en mans dels Borbons hi ha més perill que un mandril amb una metralleta. L’afició dels monarques i descendents per la caça és coneguda, la caça de pobres bestioles inofensives és un substitut de la guerra. L’avi d’aquest noi és conegut per les seves aficions a la caça, recordeu el cas d’aquella notícia de Joan Carles caçant un òs rus borratxo, tot i que molts anys abans, quan encara no era rei i manava a les Espanyes un altre gran aficionat a la caça i a tenir avingudes a tot arreu, va disparar accidentalment al seu propi germà. Desitjar-li a Froilan una ràpida recuperació i que deixi les armes en pau, que encara prendrem mal.

  3. Oriol López ha dit:

    Crec que les armes no són una joguina i que s’haurien de mantenir allunyades dels nens, i dels adults.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: