El marxisme del PP

Primer apunt:

1ª ironia: el partit que més s’ha manifestat en contra dels drets del col·lectiu d’homosexuals, ara es realitza una operació de canvi de sexe polític i reivindica la seva catalanitat.

2ª ironia: el partit que sempre ha intentat arraconar els signes identitaris catalanistes, ara col·loca una senyera en el seu logotip.

3ª ironia: el partit que gira a un independentisme botifler i de postal, continua anant de bracet del partit més nacionalista espanyol de l’arc parlamentari.

4ª ironia: resulta molt irònic que la ironia sigui l’únic que ens queda a aquesta societat lobotomitzada per la manca de moral i pel transformisme intel·lectual.

Segon apunt:

Tachán!!! A 600 kilòmetres del carrer Gènova, el PP exterioritza la seva catalanitat. Quina joia! Quina alegria! Quin goig proporciona aquesta sortida de l’armari! Imagino com de feliços deuen estar els militants peperos de Quintanilla de Onésimo (per posar un exemple). La gavina, les dues P’s, la paraula tabú “català” i la senyera. Tot junt! Estic segur que ja han tret el xampany de la nevera (dic xampany perquè el cava fa temps que molts d’ells el boicotegen). Però ara potser ja no ens diran el nom del porc. Com el PP català és tan, però tan, però tan català, es dedicarà a potenciar tot el que es realitza a Catalunya. Faran castells al seu proper congrés, llegiran a Maragall, faran actes al Fossar de les Moreres, es donaran d’alta a Òmnium Cultural i Rajoy ballarà sardanes si cal. Fins i tot es farà soci del Barça i cridarà Messi, Messi… M’encanta aquesta germanor sobtada.

El proper que ens queda és que CIU faci una mica la cosmètica al seu logotip. És el que diuen “aconseguir sinergies” que, traduït al llenguatge marxista (el de Groucho), seria: aquests són els meus principis i, si no t’agraden, tinc uns altres.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “El marxisme del PP
  1. Oriol López ha dit:

    Ho sento, però no em crec aquesta sobtada “catalanitat” del PP.

  2. Maria Boix ha dit:

    Són uns interessats i ja no saben què fer per aconseguir vots a Catalunya. Espero que ningú “piqui”.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: