SOS: vagines amb microbis

SOS. SOS. SOS. No fumis, no mengis greixos, compte amb el colesterol, fes esport i, quan practiquis el noble intercanvi de fluids amb la teva parella: PENSA EN ELS MICROBIS!!!

Ja està… dimiteixo… m’he cansat. Ja n’hi ha prou de missatges que t’inoculen la por al cos. Així no es pot viure! La tasca de ser feliç s’ha complicat molt darrerament. Amb tots els missatges de salut amb els què ens castiguen, amb les retallades, amb els peatges abusius, amb Mourinho guanyant lligues i CR7 fotent botifarres “pels puestos”, només ens faltava que cada cop que ens trobem davant d’una vagina, pensem en els microbis. Ja està… no jugo… que algú aturi això… No vull sortir al carrer i imaginar exèrcits de vagines plenes de microbis que em persegueixen. Ho sento però fins aquí podíem arribar. El següent acte de terrorisme mèdic serà algun estudi que asseguri que els penis constitueixen un escamot d’Al Qaeda o que el sexe és una arma de destrucció massiva.

Missatge destinat a la comunitat científica: està molt bé estudiar els microbis. Serveix pel tractament de malalties, però els anuncis s’han de fer amb molta cura. Per exemple, què tal si l’anunci el fes… no ho sé… l’Elsa Pataky? Seria masclista? Bé, d’acord. Ho accepto, però la imatge mental dels microbis no seria la mateixa. Del “pensa en els microbis” passem al “pensa en la Pataky”. I no… no és el mateix.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “SOS: vagines amb microbis
  1. Finselsous ha dit:

    Ens volen fer agafar por per tot, vivim en un país de merda!

  2. Oriol López ha dit:

    No ens esverem! Els microbis són pertot, per les vagines, pels penis, …, i no hi ha cap mal en això, no tots els microbis són patògens, la majoria no ho són. ;-)

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: