No és un avió, no és un ocell, és TupperRajoy

Sempre m’han semblat fascinants les mostres d’amor “condicional” de la gent de dretes. Al llarg dels anys han desenvolupat tot un talent en l’art de fer la pilota. Tot i així, i vist des de fora, en moltes ocasions provoquen la vergonya aliena en uns ciutadans que no han estat inoculats amb aquest virus caspós tan propi del NoDo. Quan veig portades com la de “La Razón” recordo el personatge de José Luis Vázquez en “Atraco a las tres” i la seva famosa frase “póngame a los pies de su señora”, que pronuncia quan du a terme l’estratègia de l’afalac continu. Al final, el ridícul impregna tots els actes d’aquests individus disposats a arrossegar la seva dignitat per unes molles de pa.

Sou capaços de llegir el següent text sense que un somriure visiti el vostre rostre? “Austeridad y sencillez: viajó en coche, y no en un helicoptero, con un reducido número de escoltas e incluso se llevó tuppers de la Moncloa”.

Helicòpter? Per fer 148 kilòmetres? 5000000 d’aturats? Retallades en sous, en sanitat, en educació i viatjar en cotxe durant 148 kilòmetres és digne d’elogi? Però el més bo és la menció dels “tuppers”. És el menjar del gos? Té por que l’enverinin? No vol contribuir al desenvolupament del sector de restauració de Los Quintos de Mora? O és que, en realitat, la setmana passada va participar en una reunió de Tuppersex i es va endur les seves “joguines”? A jutjar per la mirada de la seva dona, no seria una suposició molt estranya. Després d’això m’encantaria acabar aquest apunt amb la frase “póngame a los pies de su señora”. 

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “No és un avió, no és un ocell, és TupperRajoy
  1. Anna ha dit:

    No és broma? Cada dia quan llig la premsa pense que no em sorprendré per res, però cada dia, igual, comprove que m’enganye. Sobretot, sobreto, tinc una terrible sensació de “tomadura de pelo”.

  2. yeagov ha dit:

    Potser viatja en cotxe perquè encara recorda aquell accident d’helicòpter que va patir. Crec que a La Razón haurien de fer un parell de coses: Fer fora a totes les mòmies de columnistes que tenen substituint-los per gent que parli com ara i no com si escrivissin a El Imparcial el segle XIX, i abandonar aquest llenguatge carrincló de la premsa del Règim.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: