Quan un llamp t’entra per l’escrot

Sé el que esteu pensant: no es tractava del Mourinho. Que el déu dels cels sigui culé no significa que sempre l’encerti. En tot cas, permeteu-me que no m’imagini què es deu sentir quan un llamp t’entra per l’escrot. Perquè mira que et poden entrar coses però… un llamp? L’únic consol possible és pensar que aquest home té els testicles carregats de voltatge per a tota la seva vida. Serà una mena de Gusiluz amb els ulls ben oberts i un estrany color en la zona més conductora del seu cos. Qui sap, potser fins i tot podrà carregar el seu mòbil.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Quan un llamp t’entra per l’escrot
  1. Rafael Balaguer ha dit:

    No em puc estar de compartir-ho! ;)

  2. Fantàstica notícia… sembla de ciència-ficció…. uuiiii quin mal…!!!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: