Carnet de no estupidesa

Llegit al lloc web d’EITB:

¿Estás segura de que vas a sobrevivir este vuelo? Es lo que un representante de una compañía aérea rusa preguntó en Moscú a una joven enferma de cáncer a la que no permitió embarcar sin un documento que certificara que no iba a morir durante el vuelo.

Marina Barlukova, una joven de de 18 años, iba a viajar desde Moscú a la ciudad siberiana de Ulán-Udé, capital de la República rusa de Buriatia, tras someterse a quimioterapia y a la amputación de una pierna por el cáncer de hueso que le fue diagnosticado.

Cuando la joven dijo que no podía proporcionar dicho documento, el representante de la compañía ‘Vladivostok Avia’ le exigió pagar una multa de 200 euros.

Indignados, los padres de la joven tuvieron que comprar otro pasaje de otra compañía diferente”.

Abans viatjar en avió era sinònim de rapidesa, de comoditat i, d’alguna manera, també d’un cert status social. És evident que resulta positiu que aquest darrer concepte s’hagi perdut perquè els preus permeten que moltes persones sense recursos molt alts puguin viatjar. Però resulta preocupant la baixada de qualitat que han imposat algunes companyies: distàncies entre seients que fan insuportable l’experiència del viatge a persones amb una certa alçada, mida dels seients amb la què els viatgers més grassos pateixen en silenci la inserció a pressió del seu cul, menjar plastificat… I ara, fins i tot has de demostrar que durant el vol no et moriràs. Tanmateix, en el preu del bitllet està inclosa la garantia de que el pilot no es morirà en ple vol? I el més important: tenim dret els viatgers a demanar als responsables de decisions com aquesta el carnet de NO ESTUPIDESA? 

ÀLEX

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Carnet de no estupidesa
  1. Oriol López ha dit:

    Quina manca de sensibilitat i d’humanitat el que van fer amb aquesta noia. No tenen vergonya.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: