#sitencujong

Si alguna cosa detesto en determinades persones és la “xuleria”. És un virus molt perillós que s’instal·la en el sistema operatiu del cervell i que provoca que les teves actuacions o les teves paraules caiguin en el més absolut dels ridículs. No entén ni de classes socials, ni de coeficients intel·lectuals, ni de sexe, ni de nacionalitats. El virus de la prepotència i l’agressivitat és capaç de corrompre fins i tot les ments més brillants.

El darrer cas d’infectat el tenim en la persona del José Antonio Monago, president d’Extremadura. Desconec si la seva ment destaca per la seva potència. No sé si en el pati del col·legi li robaven l’esmorzar. No m’ha arribat informació sobre les seves dots com a gestor. I, en conseqüència, no puc endevinar quines destrosses ha fet aquest virus en la seva capacitat política, però segur que tots ens fem moltes preguntes. Què hauria pres pel matí a l’esmorzar per dir-li al Xavier Trias: “sitencujong me lo dices a la cara”. De quin “garito” s’ha escapolit en plena festa? Quins vapors etílics floten a la seva boca per dir això? Quina pel·lícula del Steven Seagal li ha afectat tan profundament per treure de la seva ment aquesta brossa dialèctica? Ens mereixem polítics com aquests? Estem pagant alguna mena de penitència d’altres vides plenes de pecats?

Hem de fotre fora a tots els Monagos. Demano ja mateix la llicència de polític. Demano que passin exàmens psicotècnics i entrevistes amb gabinets psicològics. Demano que tinguin estudis superiors homologats del Pla Bolonya. Demano auditories mensuals sobre els seus comptes corrents (aquí o en paradisos fiscals), les seves inversions, un control independent sobre la gestió de les seves influències (familiars o d’amistats) i una supervisió de la seva videoteca (a fi d’eliminar aquelles pel·lícules perjudicials). Demano controls antidoping sorpresa. Però, sobretot, demano que mai dibuixem ni un petit somriure de complicitat davant hooligans polítics d’aquest nivell. Quina fauna!

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “#sitencujong
  1. Oriol López ha dit:

    Les declaracions del president extremeny no tenen justificació possible. Ara bé, enfotre’s de la manera de parlar català, o anglès, m’és igual, d’una persona, em sembla inadmissible, per la qual cosa, personalment, trobo força desafortunat el hashtag #sitencujong

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: