La vida secreta del plàncton

"Cyphoderia ampulla - Testate amoeba - 160x", de Picturepest, Flickr

“Cyphoderia ampulla – Testate amoeba – 160x”, de Picturepest, Flickr

El vídeo següent ens apropa al fascinant món del plàncton, aquest conglomerat de bacteris, virus, protozous i petits animalons microscòpics que viuen a l’aigua. Hi podem veure algunes formes de vida amb aparences tan sorprenents que semblen provinents d’un altre planeta. Descobrim, doncs, els secrets d’aquest món invisible a simple vista, de la mà de “My Secret Life as Plankton” (La meva vida secreta com a plàncton), el documental del biòleg marí Tierney Thys:

El meu agraïment a  Derya Unutmaz que me l’ha fet descobrir compartint-lo al Google+

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: