Totes les famílies són psicòtiques

La Maria no es parlava amb el Joan. Tot i que era el seu germà s’havien barallat quan va morir el seu pare. L’herència havia estat la coartada. La gelosia latent i l’enveja, els motius reals. El cas és que ni la Maria, ni el Joan es volien veure. El Joan tampoc es parlava amb el seu cunyat, el Jacint. Dos galls en el mateix galliner ,- deia la Sílvia , germana del Jacint -. Aquesta no es parlava amb el Pep, cosí d’ella i del Jacint. Asseguraven que era un poca solta i que va voler estafar a tota la família amb un negoci dubtós. El Pep només es parlava amb la seva mare, la Núria, que per la seva part, no es parlava amb la Mercedes, la seva veïna tafanera i inculta que sempre evitava a l’ascensor. La Mercedes s’havia barallat feia temps amb la Dolors, la veïna del tercer, perquè una vegada li va tacar uns pantalons amb lleixiu quan fregava el terra del seu pati. Per aquest motiu no es parlaven. La Dolors era una dona molt reservada i gairebé no es parlava amb ningú. Tan sols es parlava amb el Quim, l’home que portava el butà tots els dilluns puntualment. Tanmateix, el Quim no es parlava amb la Neus, la seva cunyada. En una boda ell havia begut massa i quan li va insinuar que volia portar-la al llit, ella li va fotre un clatellot davant de tothom. De rebot, el germà del Quim, el Lucas, tampoc li parlava. El Lucas, per la seva banda, no es parlava amb la Laia, la seva exdona. El divorci havia estat massa dur com per perdonar segons quines coses. La Laia no es parlava amb l’Anna, companya de feina. L’Anna no es parlava ni amb la Laia, ni amb el Benet, cap del departament comercial de l’empresa on treballaven la Laia i l’Anna. I el Benet no es parlava amb la Maria, antiga clienta. I la Maria, com ja t’he dit, no es parlava amb el Joan.

El proper diumenge la Maria es casa i encara no sap com seuran els convidats. Primer ha de saber qui no es parla amb qui. I és que totes les famílies són psicòtiques.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Totes les famílies són psicòtiques
  1. Oriol López ha dit:

    Els amics te’ls tries, i la família te la trobes. Alguns tenen sort amb la família que es troben, i d’altres no.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: