El que ve després de l’estupidesa

Llegit al EL PERIÓDICO:

 

Un niño ha sufrido heridas leves tras ser encerrado en una secadora por sus padres, en Estados Unidos. El accidente ha sucedido en una lavandería pública, cuando los padres -para castigar al niño que estaba portándose mal- han decidido castigarle encerrándolo en una de las secadoras.

Los progenitores no contaban con el sistema de encendido automático de la máquina, que se activa nada más cerrar la puerta, y bloquea la puerta hasta su parada.

Tras unos minutos de pánico, el niño es rescatado con éxito del interior, presentando únicamente heridas leves”.

 

Ser pare és molt difícil. Quan s’accedeix a la paternitat s’ha d’estar mentalment molt preparat. El teu micromón pateix un daltabaix extraordinàriament important. Perds llibertat, assumeixes responsabilitats, pateixes doblement, hipoteques aficions… Tot i que, també inundes la teva ànima amb un munt de satisfaccions que abans no tenies. En resum, i tal com deia a l’inici d’aquest text: ser pare és molt difícil. O, dit d’una altra manera, els imbècils no haurien de ser pares. Perquè, quan un és profundament imbècil, pot posar en risc la vida dels altres. Desconec si el senyor que protagonitza aquesta notícia és neurocirurgià, desactiva bombes o treballa en una central nuclear. Només puc dir que espero que, pel bé de la societat, les seves responsabilitats laborals no suposin l’acceptació de moltes responsabilitats socials. No vull donar lliçons a ningú, però ficar al teu fill dins d’una assecadora només és a l’abast d’aquells que no reben el suficient oxigen al seu cervell.

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “El que ve després de l’estupidesa
  1. Oriol López ha dit:

    Realment, esgarrifa pensar que persones que arriben a fer coses com aquestes exerceixin de pares.

  2. yeagov ha dit:

    Quan he llegit el titular he pensat en aquella advertència que posen al manual d’instruccions dels microones que recomana no posar-hi dins animals vius, aquest fet em fa pensar que hi ha hagut gent que ha ficat el seu gos al microones pensant que s’assecaria i han obtingut un hot dog. Perdoneu aquest acudit dolent.
    Crec que per ser pare s’hauria d’exigir haver fet un curs, hi ha pares, com aquests d’aquesta notícia, que no aprovarien. Mira que ficar el nen a l’assecadora.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: