#filldeputisme

Avui trobo que fa un dia magnífic per parlar una mica sobre filldeputisme a la xarxa. Suposo que ja saben per on van els trets, oi? Efectivament, amigues i amics, a partir d’ara quan es parli de filldeputisme tothom ha d’evocar mentalment la figura del senyor @joanmariapique, cap de premsa del Molt Honorable Botifler Mas. Vegin, vegin.

La subtilesa de la seva prosa és senzillament encisadora. Cita Joan Sales, diu, i és cert; concretament la cita és del “filldeputisme històric” sobre el que Sales reflexiona en un fragment de “Cartes de la Guerra”, obra publicada pòstumament el 1986. Malauradament, com que la ignorància supina de la ciutadania catalana és quelcom colossal, el senyor Joan Maria Piqué es veu obligat a esborrar la tuitada filldeputista. Fixin-s’hi: no es retracta ni dimiteix; esborra la tuitada. Aquest paio és el que es coneix, vulgarment, com el puto amo. Primer ens diu fills de puta, després ens diu ignorants, i aquí —estimats ignorants fills de puta— no passa absolutament res. El puto amo. El puto Rei.

Per acabar els recordaré que a aquest bon senyor li estan pagant vostès el sou. Ara, repeteixin amb mi: cap fred, cor calent, puny ferm…UI, SÍ.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “#filldeputisme
  1. Oriol López ha dit:

    Fa pena de veure que no puguem discutir les coses amb serenor i amb respecte.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: