De radicals antisistema

Suposo que ja sabran, benvolgudes i benvolguts compatriotes, que la Molt Honorable Presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, ha deixat anar que la final de la Copa del Rey de futbol d’aquest proper divendres hauria de jugar-se “en un altre lloc” —no a Madrid— i a més a més, a porta tancada. El motiu per prendre aquestes dràstiques mesures és, òbviament, el perill de les amenaces constants que els ultres, radicals, criminals, antisistema, terroristes, titesfredes i capsigranys de bascos i catalans, estan promulgant contra la Nació espanyola.

Sa Majestat el Rey, amb el trofeu

No cal dir que la Molt Honorable Presidenta té tot el meu suport per plantar cara a aquesta gentalla violenta sense cap tipus d’ètica ni de valors democràtics. No, estimades i estimats, no exagero; que sàpiguen que hi ha persones que han decidit impulsar una crida per a que ambdues afeccions xiulin de manera massiva l’himne de la Nació Espanyola quan soni per megafonia. Esfereïdor.

Una altra mostra evident de l’amenaça frontal que aquest partit suposa per a la ciutadania, és, no hi ha dubte, l’atac desmesurat, cruel i violent, que pretenen perpetrar contra la Monarquia espanyola (institució a la qual, tal com evidentment ja saben, hem d’estar eternament agraïts per garantir-nos aquesta democràcia que gaudim dia rere dia). Saben què volen fer? CANTAR LA CANÇÓ AQUELLA DE L’ELEFANTE QUE SE BALANCEABA QUAN SURTI A LA LLOTJA SA ALTESA EL PRÍNCEP FELIP! Només els diré que Sa Majestat el Rey ha decidit no assistir a la final de la competició que duu el seu nom per evitar-se, pobre, el disgust d’aquest escarni, d’aquesta humiliació pública. Quina vergonya.

Ara, per acabar, els deixo amb unes instantànies amb què vostès mateixos i mateixes podran comprovar de quin peu calça aquesta temible purrialla que divendres envairà la capital de la Nació.

Ai! Perdó! Se m’ha colat una foto d’uns bons patriotes i demòcrates espanyols que divendres —casualment— seran també a la Capital del Regne manifestant-se —només faltaria!— sota el vist i plau de l’Estat de Dret. Bona gent de cap a peus, tal com poden comprovar. Amb valors de veritat. En aquesta foto estan efectuant la típica salutació democràtica del braç alçat. En fi, no perdem el fil, mirin, mirin, les fotos d’aquesta gentalla separatista.

Ai, collons, m’ha tornat a passar el mateix. Què estrany.

Uhm…

Cony…

I ara…no sé pas què passa.

En fi, em sembla que és evident que tinc una mena de virus al meu ordinador que no em deixa inserir fotos que no siguin absolutament democràtiques i de persones de bon cor. M’hauria agradat que veiessin el tipus de gent violenta i caragirada de què parlava, però què hi farem. Tant de bo la MH Presidenta Aguirre se surti amb la seva i acabi guanyant, de nou, la democràcia espanyola. SÍ A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ (PERÒ A PORTA TANCADA)!

Bixo.

http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “De radicals antisistema
 1. MadeByMiki ha dit:

  Com pots insinuar que en Juan Carlos I és un anti-sistema?, si ell és el continuador del sistema anterior!. És un pro-sistema de tota la vida.

 2. Oriol López ha dit:

  Els que viuen molt bé del sistema, com és natural, no volen que aquest canviï, i no volen cap mena de dissidència.

 3. yeagov ha dit:

  No, home, JoanCa és antisistema actual, certament ell defensa el sistema anterior, com Aguirre que també és una antisistema (democràtic).
  En referència a això de jugar a porta tancada el partit la senyora Aguirre es refereix amb el públic dins o fora de l’Estadi?. És que utilitzar els Estadis com a camps de concentració ja s’havia fet en unes èpoques en que manava gent amb les mateixes idees que els de les fotos que il·lustren aquest article.

 4. elbixo ha dit:

  La principal malaltia que afecta políticament Espanya, sota el meu parer, té un origen ben clar: la mort al llit del dictador. No cal ser cap profeta per saber que pretendre “transicionar”, sense fer cap tipus de neteja, des d’una dictadura de quaranta anys de duració a una democràcia avançada és absolutament impossible.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: