A la recerca de la felicitat!

Ens autoconvencem que la vida millorarà en casar-nos, en tenir un fill, en tenir-ne un altre. Llavors, ens frustrem perquè els nostres fills encara són petits; però tot millorarà quan creixin. Aleshores, ens desenganyem perquè arriben a l’adolescència i hem de barallar-nos amb ells; i creiem que segurament serem feliços quan superin l’adolescència, … Ens diem que la vida millorarà quan féssim coses junts amb la nostra parella, quan tinguem un cotxe nou, quan féssim vacances, quan finalment ens jubiléssim, …

FelicitatNo hi ha millor moment per ser feliços que ara mateix! Sinó, quan?

La vida estarà sempre plena de reptes. És millor admetre-ho i decidir-nos a ser feliços ara!
Sempre ens sembla que la vida està a punt de començar. Però sempre hi ha obstacles al llarg del camí: una prova per superar, un treball a concloure, una factura per pagar, … i després, la vida començarà. I finalment, arribem a la conclusió que aquests obstacles són la vida.

Aquest punt de vista ens pot ajudar a entendre que no hi ha un camí que ens porti a la felicitat: la felicitat és el camí.
Aleshores, gaudim cada instant!!!
Prou d’esperar a acabar els estudis, a perdre 10 quilos, a estalviar 1000 €, a casar-nos, a que arribi el cap de setmana, a estrenar cotxe, a liquidar la hipoteca, a que arribi l’estiu, a que soni la nostra cançó per la ràdio, a morir, a renéixer, … abans de decidir-nos a ser feliços!

“La felicitat és el viatge, no la destinació.
No hi ha millor moment per ser feliç que ARA mateix!
Viu i gaudeix cada instant!”
Autor desconegut

Aquesta reflexió t’ajudarà a ser més feliç ARA mateix!

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Notes:
Adaptació d’un fragment de “Happiness is a voyage, is not a destination
Originalment fou publicat a Receptes per Viure Bé!

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “A la recerca de la felicitat!
 1. Oriol López ha dit:

  Totalment d’acord, si no som feliços ara, quan ho serem?

 2. Tomàs ha dit:

  Hola Sophia.

  Crec que és un bon consell i una bona reflexió sobre la manera en que molts de nosaltres vivim el dia a dia.

  Sovint he fet la reflexió que expliques en el post, però al poc temps ja m’he deixat arrossegar per les coses del dia a dia, per les rutines…

  Cal fer l’esforç de ser feliç al moment i amb el que tenim. No hi ha un altre temps en el que serem més feliços, no hi ha un després que cal esperar.

  • Sophia Blasco ha dit:

   Les crides d’atenció de l’entorn treballen activament per imposar-nos altres centres d’atenció i ens cal un esforç per mantenir el nostre.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: