Uaiomini: tu points

Diguem-ho d’una vegada per totes: a qui li agrada aquest invent anomenat Eurovisión? Qui té el pèssim gust musical per perdre el temps mirant una llista interminable de cantants horteres, balls horteres, cançons horteres i presentadors horteres? No em puc creure que en ple any 2012, quan el comunisme forma part del passat, s’ha demostrat que el capitalisme ha estat la cruel broma d’un economista que està més mort que el sentit de l’humor de la Espe i quan xiular constitueix un delicte, algú s’empassi aquest intent de “fer Europa”. Per què la gent no passa definitivament dels tu points, els uaiomini i els grups de ballarins vestits amb paper Albal? Si, a més a més, sempre es voten els mateixos països entre sí. L’audiència espanyola encara se sorprèn dels encerts de l’Uribarri. Ui… sí… com sap aquell home! Si tot és més previsible que Mourinho en roda de premsa!

Sort tenim dels frikys que de tant en tant hi surten. És la revenja d’aquells que saben veure la cruel realitat: quan un pertany a determinats països, s’ha de preparar a que la Història s’oblidi de tu. Pots guanyar una Champions, pots acollir a tots els guiris borratxos que vulguis, pots oferir la millor sangria del món, però, a l’hora de la veritat, Europa és un francès i una alemanita. I no ho dic amb un doble sentit… o potser sí.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Uaiomini: tu points
  1. yeagov ha dit:

    La gent s’ho mira com una curiositat sociològica. De vegades crec que si agafessin el concurs d’Eurovisió de qualsevol any i el tornessin a emetre ningú se n’adonaria, tindria la sensació que hi ha alguna cosa familiar, ja vista, perquè de fet cada any és igual. Només trenca una mica quan un any surten uns individus disfressats de parents dels klingon, un altre any un austriac sonat amb dos espantaocells que li feien els cors, dues russes pressumptament lesbianes que van dir que es despullarien si guanyaven, i el naufragi de la barca d’aquella noia descalça que preguntava “qui maneja la barca”.
    Crec que el concurs d’Eurovisió ja fa temps que ho haurien d’haver cancel·lat.

  2. Oriol López ha dit:

    Jo ja fa anys que no el segueixo…

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: