Hola!!! Defensors del lliure mercat!!! On sou?

Hola!!! Defensors del lliure mercat!!! On sou? No sou vosaltres els que dieu que quan un producte no té demanda ha de desaparèixer? Hola!!! Que hi ha algú? Eoooo!!! Neoliberals del PP!!! No sou vosaltres els que constantment afirmeu que són els mercats els que decideixen? No hi ha demanda… no hi ha oferta. Per a qui governeu? Pel 7% de ciutadans o pel 93%? Hola!!! No són els vostres votants els que sovint diuen en els fòrums d’internet que el català no serveix per a res? Eooo, eoooo!!! Amics de convertir l’anècdota en categoria!!! On és l’amplia majoria que reclama el castellà com a llengua vehicular a l’ensenyament? Hola!!! La realitat mossega, oi? De qui és la culpa ara? On sou? Ah, que no em compreneu? Eh, ¿que dónde estáis? Ah, vale… ¿que estáis en Catalunya intentando que en el Ayuntamiento de Barcelona el catalán no sea la lengua preferente? ¿Que el TSJC os ha dado la razón? ¿Que también lo ha hecho con cuatro familias más que reclaman que sus hijos tengan el castellano como lengua vehicular? ¿Cuántas familias me has dicho? ¿Cuatro? ¿Que un vestíbulo de Bankia ya os vale para construir la escuela y que os sobra espacio? Menos mal. Me quedo más tranquilo. 

Àlex Ribes

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Hola!!! Defensors del lliure mercat!!! On sou?
  1. Oriol López ha dit:

    Queda clar que el PP només argumenta preteses raons de mercat quan creu que li poden convenir…

  2. Tomàs ha dit:

    Després són ells el que diuen que nosaltres no vivim en el món real, que ho fem d’esquenes a la voluntat i la llibertat de milions de persones!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: