Das ist Spanien, Frau Merkel

Celebrar un referèndum sobre afers importants com ara la corona espanyola o la “indivisible unidad de España” està totalment prohibit per la sacrosanta Constitución i l’esperit dels seus “pares”, com ara el franquista Manuel Fraga —al puto calvari i patiment etern sia— o en Gregorio Peces-Barba (d’aquí, que ho sàpiguen, ve l’expressió “la constitució espanyola és una maleïda filla de puta”). Ara bé, preguntar en referèndum coses dignes d’aparèixer en un hipotètic manual de subnormalitat profunda es veu que és un Dret ben garantit per la carta magna. I com que els Drets estan per a exercitar-los, ja hi ha alcaldes que han decidit posar fil a l’agulla. Observin-ho.

Crisi? Quina crisi? Miri, senyora Merkel, miri! Das ist Spanien, mein freund! Per a què coi volem treballadors a l’Ajuntament? Per a què coi volem treballar, si podem veure torturar i assassinar impunement uns quants innocents animals? Visca!

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Altres
2 comments on “Das ist Spanien, Frau Merkel
  1. Un ganxó ha dit:

    Entre Bankia i això, tenim un retrat de l’Escanya que ens representa ben galdós. I els catalans, penosament, lamentablement i a contracor, formem part d’aquesta Escanya cavernícola, Escanya del PER i l’Escanya de l’engany.

  2. Oriol López ha dit:

    No anem bé…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: