Carta als Reis Mags

Benvolguts Reis Mags:

Aquest any m’he portat molt bé: he pagat tots els meus impostos, no fumo, no bec alcohol, evito els aliments amb greixos i faig esport. A més a més, com a català he patit tota mena d’insults a la meva intel·ligència i, a canvi, no m’he carregat a cap elefant. Per aquest motiu vull sol·licitar-vos diverses coses amb aquesta carta (ja sé que som en ple mes de juny però així teniu temps per fer-vos càrrec).

En primer lloc, m’agradaria demanar que concediu el concert econòmic a totes aquelles poblacions d’Espanya que no facin del sentit comú el principal motor de les seves accions. És a dir, que recaptin els seus impostos i que no rebin cap mena de subvenció de l’Estat. Si volen toreros que se’ls mengin amb patates… pagades per ells.

En segon lloc, us prego que feu el possible perquè Espanya sigui rescatada, però no per la Unió Europea, sinó per l’Associació Europea de Psiquiatria. No és normal el que ens està passant. Des de que Espanya va guanyar el Mundial (bé… potser des de molt abans) aquest país pateix deliris de grandesa i això només ho pot arreglar un especialista (o la tornada a la peseta i al biscúter).

En tercer lloc, i el més important, estic fins al capdamunt de la prima de risc i del dèficit. Us proposo que el deute extern es resolgui amb una lluita de fang entre el Rajoy i la Merkel. Total, els nostres fills hauran d’aprendre alemany per poder treballar… a un Starbucks de Berlín. Tant se val el que diguin els mercats… estem ben fotuts. Al menys, una lluita de fang entre els dos quedaria com un moment d’especial hilaritat que passaria de generació en generació. I, amb la que està caient, al menys riuríem una mica.

Res més, benvolguts Reis Mags. Us deixaré el Teletac al costat de les sabates pels peatges. Bé, també podeu fer un #novullpagar.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Carta als Reis Mags
  1. Oriol López ha dit:

    “Spain is different”

  2. Un ganxó ha dit:

    Felicitats per l’article. La seva ironia no pot deixar la cara de ningú sense un somriure, somriure entre que passa entre el de pena i el de submissió forçada.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: