Fer servir dos mòbils mentre es condueix

Llegit al lloc web de RTVE:

No es una función de circo sino un autobús urbano de Roma. El conductor utiliza no uno sino dos teléfonos móviles mientras transporta a los pasajeros por las concurridas calles de la ciudad eterna sorteando semáforos, coches, motocicletas y peatones.

Uno de los usuarios le ha inmortalizado en una grabación que, después, ha publicado la edición digital del diario la Repubblica.

El más difícil todavía consiste en hablar por un teléfono mientras se configura el otro y se toma las curvas con los codos”.

I jo em pregunto: què ens passa als països del sud d’Europa? Som el bressol de la civilització occidental. Vam inventar la democràcia, vam tenir grans filòsofs, artistes, escriptors, polítics… I ara, on som? Llegir el diari aquests darrers mesos suposa una tasca dolorosa per aquells que recorden vells temps.

Ara resulta que a Roma hi ha un paio que fa quatre coses a la vegada: parlar amb dos mòbils, conduir i fer el gilipolles perillós. Si els homes estem inhabilitats per fer dues coses a la vegada imagina’t quatre (bé… potser en fer el gilipolles estem més ensinistrats). Us deixo el vídeo amb un pensament: quan està amb la seva dona també és capaç de fer quatre coses al mateix temps?

El conductor perillós

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Fer servir dos mòbils mentre es condueix
 1. elbixo ha dit:

  No ens podem queixar, escolti. Pioners de la civilització occidental i ara també pioners en provar de ser els més ximples de tot el planeta. I així ens va.

 2. Oriol López ha dit:

  Cada cop veig més gent utilitzant el mòbil i conduint alhora, i no parlo d’Itàlia. Crec que no som conscients del perill que això comporta.

 3. L'avi Joaquim ha dit:

  …. qualsevol distracció es dolenta, parlar per el mòbil, parlar amb la dona.. o discutir-hi, de futbol, de… qualsevol cosa. El mal es que a vegades si no et distreu ningú amb una conversa t’adorms i no se que es pitjor.
  El millor es anar a peu i no anar mes lluny del que pots anar d’aquesta manera.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: