Vargas Llosa és imbècil

Perdonin, però trobo que algú ho havia de dir. Perquè aquest paio és un Premi Nobel, cert, però —ep!— Premi Nobel de Literatura! Què significa, això? Doncs que sap escriure bé. Refotudament bé, si ho volen. Però ja està, res més. No fotem. Algú hauria de fer-ho veure a tota l’estirp periodística que espera en candeletes que aquest idiota badi boca per treure’n el titular de lliçó moral, social i/o política. Però de què cony van, aquests desgraciats? Jo, sincerament, tot el que pugui dir aquest babau fora del seu camp professional —repeteixo: la literatura— m’ho passo pels collons deliberada i reiteradament. Suposo que això tindrà molt poca rellevància per a les senyores i els senyors d’abcs, mundos, razones i altres pamflets, però volia deixar-ho clar per evitar possibles confusions.

Sigui com sigui, no voldria pas semblar-los massa visceral. Que sàpiguen que tot això que he dit ho he reflexionat curosament de manera prèvia i ho he basat en observacions empíriques demostrables davant qualsevol persona amb un mínim de dos dits de front. Què? No s’ho creuen? Doncs vinga, donin-me la mà que anirem a fer un breu passeig (podria ser molt més llarg, creguin-me):

Primera parada:

Ui, sí, i tant, per descomptat. Mirin, quant d’amor, ignorants de merda:

Sé de bona tinta que les lectores i els lectors d’aquest humil bloc superen àmpliament el llistó dels dos dits de front esmentat abans, així que és obvi que no em cal dir res més per deixar ben palesa, en aquesta primera aturada del passeig, la imbecil·litat recalcitrant d’aquest erudit poca-solta.

Segona parada:

Ui, sí, i tant. Mirin quina imatge de modernitat donen les corrides:

Aquí tampoc caldria dir res més, trobo.

Tercera parada:Bé, el Premi Nobel de coneixement de la Història no existeix, però ja poden pujar-hi de peus que si existís, segur, segur segur, que aquest ensumallufes no el guanyaria pas.

Quarta i última parada:


Aquí cal destacar, ja s’ho imaginaran, que l’il·lustre Premi Nobel està parlant de qualsevol nacionalisme que no sigui l’espanyol. El millor de tot plegat és que ell —Oh my Dog!és peruà. El què? Que si parla quítxua? Ui, sí, i jo parlo suahili en la seva variant dialectal del Vinalopó sud. No, ara de debò, podent parlar i escriure l’idioma de la Madre Patria, qui collons ha de voler fer-ho en una llengua minoritària? Ignorants! Nacionalistes!

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Altres
15 comments on “Vargas Llosa és imbècil
 1. Joan ha dit:

  100% d’acord amb tu Bitxo!!!

 2. xavieraliaga ha dit:

  Hi ha tantes coses per les quals hauríem de reservar determinats adjectius. Amb Vargas Llosa “opinador” no compartisc quasi mai res, des de fa anys, però no entenc tanta excitació per veure Vargas Llosa fent de Vargas Llosa, sincerament. De vegades fem l’altaveu massa gran.

 3. Àlex ha dit:

  No puc estar més d’acord!!!

 4. xavieraliaga ha dit:

  I conste que estic d’acord en el que dius, no fotem. El que no m’agrada és que emprem qualificatius propis de les tertúlies d’Intereconomia. Som diferents. I hem de ser-ho també en les formes.

 5. claudiopizarro ha dit:

  que intolerancia y brutalidad la de el articulista. no hace sino confirmar que el nacionalismo es una forma de ser procaz y zafio

  • elbixo ha dit:

   Dispensi, senyor Pizarro, es confon; jo no sóc pas nacionalista com vostè o com el senyor escriptor cagaire. Sigui com sigui, moltes mercès pel seu enginyós comentari. Ara, si em disculpa, he d’estirar la cadena. Passi-ho bé.

  • Lliris Picó ha dit:

   Efectivament, és “una forma de ser procaz y zafio” el nacionalismo español… No nacionalistes no solament hi ha a Catalunya o al País Basc… I sí: quina brutalitat! però no la de l’articulista, sinó la del bèstia que és capaç de matar lentament un bou (això sí: tractant-lo “con profundo amor”) i la de la colla de borregos que gaideixen de l’espectacle i pretenen que el veiem com un art! vinga, home! Una mica de seny i de civisme no els vindria malament a alguns nazionalistas…

 6. Antoni Alcázar ha dit:

  Amb el temps el senyor Vargas Llosa ha anat escorant cada cop més cap a la dreta i cap a posicions més i més autoritàries. Tant li fot que sigui un parlament qui hagi prohibit els toros: la “raó” és única, unívoca i universal. I ell la té. La resta som uns babaus que encara no hem descobert com de moderns podem arribar a ser. Sort que no parlem quetxua!
  Va bé, de tant en tant, recordar que -premis Nobel inclosos- “d’elefants sagrats que no saben re tot n’és ple” (amb permís de JV Foix).

 7. Oriol López ha dit:

  Jo crec que el Sr. Vargas Llosa ha fet aquestes declaracions conscient que això el faria sortir als mitjans i potser recordaria als possibles lectors que existeix i pujaria les vendes dels seus llibres.

  • elbixo ha dit:

   Pur màrqueting? No ho sé, potser sí. Però no sé quin tipus de lectors poden sentir-se atrets per la seva literatura després de llegir aquestes cagades mentals. Bé, mentida, sí que ho sé; lectors com el senyor Pizarro, que ha comentat una mica més amunt. Llàstima de gent.

 8. lo Sisco el Rutx ha dit:

  Ja fa anys que vaig decidir no llegir res d’aquest home. Em manca temps per llegir tot lo interessant que es publica en català i no el perdré amb un individu que no perd l’ocasió per manifestar.nos el seu particular despreci.

 9. L'avi Joaquim ha dit:

  El que tingui un premi Nobel no treu que sigui un fill de puta.
  Mai hi llegit res de aquest “home”?, ni penso llegir mai res.
  Se me’n fot que escrigui be, llegeixo molt, sempre ho hi fet, i no tindré pas temps de llegir totes les coses bones que s’han escrit.
  Que el llegeixi sa mare que deu ser ben morta del fàstic de haver tingut un avort com aquest.

 10. L'avi Lluis ha dit:

  A sovint, a les persones majors ens entra la enfermetat de la comunicació, comuniquem el servell amb el cul, aleshores, cada vegada que pensem la cagem.

 11. Fakhfakhina ha dit:

  Aix… Estic d’acord amb en Xavier Aliaga: bitxo, al que dius li manca estil. I la forma afecta molt el contingut. Deixant de banda que som diferents, tots, podries usar un llenguatge més acurat que no la pútrida parauleria que hi veses. En fi…

  • elbixo ha dit:

   Molt agraït pel seu comentari. Només voldria puntualitzar que el dia que vostè i/o el senyor Aliaga em paguin per escriure (i jo ho accepti) poden pujar-hi de peus que escriuré com a vostès els roti dels collons. Ho faré amb un estil políticament correcte, fi, suau i fins i tot, si els ve de gust, cursi. Ara bé, fins aleshores, si no els agrada com escric hauran de conformar-se amb no llegir els meus texts. I tothom content, escoltin.

   Salutacions.

Els comentaris estan tancats.

Ciència i Tecnologia al Twitter

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
RSS
%d bloggers like this: