Mr. Adelson: you’re a fucking genius!

Quin tip de riure m’he fet! Ha dinat en els millors restaurants, ha pres el sol d’Espanya, ha passat unes grans vacances fent el “Tour del putiferio”, ha posat de genolls a tots els polítics i ara diu que “no es seguro que Eurovegas se instale en España”. Si us plau, no puc deixar de riure. Bravo, Mister Adelson! You’re a fucking genius! Un milionari calientabraguetes! No sé com es diu això en anglès (cock-teaser?).

Com són aquests capitalistes! El món als seus peus! Total… si només tenen diners. Ah, que és molt important? Potser sí. Però no tant pel seu poder adquisitiu sinó per la seva capacitat de riure’s de tothom sense que res sembli afectar la seva supervivència com a milionaris. Fan i desfan, aquí i allà, amb tota la impunitat del món. Deslocalitzen empreses, fan ERO’s com qui juga a la primitiva, compren i venen accions igual que si fossin cromos de les Monsters High… I la resta… bé, tal com diu una cançó de Counting Crows: parlem com a lleons, però ens sacrifiquem com ovelles. 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
One comment on “Mr. Adelson: you’re a fucking genius!
  1. Oriol López ha dit:

    I, a sobre que ja són rics, no es gasten un duro, perquè aquest “tour” per veure si acabaven invertint, o no, aquí, els ha sortit de franc. Paga la casa, o sigui, com sempre, nosaltres…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: