Farem memòria

Una cosa que sovint em sorprèn molt és la manca de memòria generalitzada, i gairebé patològica, que pateix la nostra societat quan s’apropen eleccions. La classe política és quan veu perillar la poltrona que posa fil a l’agulla i mira de fer la feina que no ha fet en els quatre anys de mandat, però trobo que és responsabilitat nostra el fet de dir-los “No, que us donin pel sac; ara feu tard“.

Aquesta enganyifa política pot donar-se en diferents nivells, com ara el de la manca de compromís amb l’ideari del partit en qüestió, el de no complir les promeses fetes en campanya electoral o, el que ens ocupa, la mala o pèssima gestió de l’equip de govern durant l’estada a la poltrona. Un exemple que destaca entre els veïns i veïnes de Collblanc, des de fa mesos, és la manca de neteja dels carrers gràcies a la qual estem assolint uns nivells antihigiènics que comencen a ser alarmants. Malauradament, quan ho vaig comentar, via Twitter, a l’alcaldessa (@NuriaMarinLH) em va respondre (després de pressionar una mica, tot sigui dit) que m’equivoco, que la neteja és la de sempre i que si no ho és, segur que es tracta d’un problema puntual.

Els deixo un parell de fotografies que he pres tot just aquest matí per a que jutgin vostès mateixos si això els sembla una incidència puntual o una greu deixadesa política. En faré més, no pateixin, i les desaré ben desadetes per a quan comenci la propera campanya d’eleccions municipals. Aleshores en faré pamflets, cartells i adhesius, a veure si així puc aportar el meu granet de sorra per combatre aquestes tristes pèrdues de memòria social.

Clic al damunt per veure les imatges en tot el seu esplendor

PD: Com a bonus, deixin-me incloure aquí una piulada que acabo de rebre en relació a tot plegat. La claca de l’alcaldessa perd les formes.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Farem memòria
 1. Oriol López ha dit:

  És possible que la neteja no sigui l’adequada. De totes maneres, també cal considerar que, encara que es netegi correctament, hi ha algunes persones, poques, afortunadament, que per on passen, en pocs minuts, deixen el terra brut un altre cop, com si no s’hagués netejat.

  • elbixo ha dit:

   En efecte, si no existissin les persones no aptes per conviure en societat, no caldria netejar els carrers tan sovint. De tota manera, he viscut tota la vida a Collblanc i mai no l’havia vist en un estat tan deplorable. No és un carrer, ni dos, ni es tracta tan sols de dies aïllats; la brutícia s’està convertint en una tònica generalitzada.

   En fi, l’alcaldessa m’ha comentat que faran una inspecció al barri. Espero que sigui veritat i que hi posi remei.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: