Sergio Ramos és Forrest Gump

Sergio Ramos és el Forrest Gump del futbol. No hi ha una altra explicació. Amb el cabell curt o amb el cabell llarg. Amb la samarreta blanca o amb la vermella. Amb Twitter o sense Twitter. O això, o és que és com el nen de “El sexto sentido”: a veces veo goles que nadie ve. De fet, crec que Blackberry està dissenyant el model “Sergio Ramos”. Es tracta d’un mòbil de darrera generació que cada vegada que vols escriure una piulada et pregunta: Sergio: ¿estás seguro de que quieres tuitear lo que acabas de escribir? Piensa que la vida es como una caja de bombones.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Sergio Ramos és Forrest Gump
  1. Oriol López ha dit:

    Aquest noi, el Sergio Ramos, és un crack!

  2. yeagov ha dit:

    La tecnologia encara no està prou avançada per ressistir l’estupidessa humana, aquesta Blackberry model Sergio Ramos pot acabar igual que aquella copa del rey esclafada per l’autobús del Madrid després d’escapolir-se de les mans del subjecte.
    Jo crec que Sergio Ramos viu alhora en dues realitats paral·leles, en una està el seu cos, a l’altra està el seu cervell, això podria explicar que hagi vist un gol innexistent.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: