Es nota, se sent, la pintura és permanent

Hi ha fotografies que no guanyaran el Pulitzer però que resten a les retines durant un temps per la seva força. Avui he escollit una que m’ha fet molta gràcia. Pel que sembla, aquest senyor va voler participar en una prova atlètica disfressat de Hulk. És a dir, és el típic paio que necessita sortir a l’APM però que no ha tingut la sort de ser Sandro Rey. El problema que va tenir el Paulo Henrique és que es va comprar pintura per a míssils i ara la pintura no marxa. Tal com diu el titular: Homem que correu fantasiado de Hulk nao consegue voltar à “forma humana”. Tradueixo: es nota, se sent, la pintura és permanent.

De la fotografia em quedo sobretot amb l’escombreta de l’inodor. Has d’estar realment fotut per agafar l’eina més fastigosa de la casa i començar a gratar el teu cos. També em crida l’atenció un comentari anònim i breu afegit a la captura de pantalla: querosene. Tinc dues teories: o vol que es cremi com un bonzo o és que hi ha una població de Hulks pel món més gran del que pensem. 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Es nota, se sent, la pintura és permanent
  1. Oriol López ha dit:

    Potser quan ha comprat la pintura li ha fet vergonya explicar al botiguer per a què la volia, sinó segur que li haguessin aconsellat una altra mena de pintura…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: