Rajoy el salomonens, salomonenc, o com es digui

Illes Salomon? Senyor Wikipedia: necessito el seu suport!

Las Islas Salomón (en inglés: Solomon Islands) es un país insular independiente de Oceanía, en la Melanesia tradicional, que forma parte de la Mancomunidad Británica de Naciones. Su territorio está formado por más de 990 islas repartidas entre dos archipiélagos: el archipiélago homónimo, al sureste de Papúa Nueva Guinea, y las islas Santa Cruz, situadas al norte de las islas Vanuatu.

990 illes? Resultaria fàcil que el Rajoy es perdés en una d’elles? Podrien construir els peperos camps de golf i parcs temàtics? Hi cabria un aeroport com el de Castelló en una de les illes? Ana Botella podria passejar-se per una de les platges amb pareo? Uf, em desborda l’entusiasme! Però, stop! El més bo que ens aporta el senyor Wikipedia ve després:

Islas Salomón es una monarquía parlamentaria. Algunos de los problemas que tiene el país son la corrupción, el déficit gubernamental, deforestación y control de la malaria.

Corrupció? Dèficit governamental? Ara ja sé per quina raó s’ha confós l’organització de Rio. Però, ei, encara hi ha més: malària? Per cert, aquell cas de corrupció urbanística a Marbella era el cas Malària? O era el cas Malaya? El segon, oi? Quines casualitats!

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Rajoy el salomonens, salomonenc, o com es digui
 1. Oriol López ha dit:

  Aquesta confusió és una mostra més del “prestigi” internacional de l’Estat espanyol…

 2. yeagov ha dit:

  Ara ho entenc, no és que Mariano Rajoy, president del govern d’Espanya, no faci res, és que com està governant les Illes Salomó no té temps per governar Espanya. Acabem de descobrir les raons de perque no sortim del merder.
  Pobre Mariano “Wally” Rajoy, tothom se’l pren pel pito del sereno.

 3. yeagov ha dit:

  Reblogged this on BUSCANT RAONS.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: