Gracias, Sara

Podria fer conya marinera amb els lapsus d’aquesta noia. Podria acarnissar-me amb la manca de talent d’aquesta periodista. Podria tenir la temptació de fer bromes que flirtejarien amb cert masclisme que detesto. Però no ho faré. Perquè, és pot ser guapa i bona professional? Evidentment. Es pot ser la parella d’una celebritat i practicar l’excel·lència en el teu treball? Evidentment. Es pot explotar mediàticament la teva relació, conscient o inconscientment, en benefici propi? Evidentment. Es pot tenir el privilegi de dirigir-te a milions de persones per transmetre l’estat d’ànim d’un jugador que acaba d’aconseguir un èxit professional molt remarcable i patir una estranya amnèsia més pròpia del protagonista de Memento que d’una periodista? Suposo que no. Tenint en compte que no és la primera vegada que protagonitza situacions semblants.

I és que darrera d’aquesta noia de carrera fulgurant només hi ha bellesa. El seu discurs periodístic és previsible, la seva capacitat d’anàlisi resulta limitada i les seves habilitats socials per fer entrevistes són qüestionables. Si no esteu d’acord amb el que dic, recordeu uns quants noms: Olga Viza, María Escario, Marta Carreras, Imma Pedemonte o Pilar Calvo.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Gracias, Sara
  1. Oriol López ha dit:

    I, mentrestant, molt bones periodistes buscant feina sense trobar-ne. El món està mal repartit.

  2. yeagov ha dit:

    Per això treballa a Telecinco i no a mitjans més seriosos.El seu error ha estat deixar-se usar mediàticament per la seva cadena, allò del petó va ser explotat fins a l’infinit. Un altre error de Sara Carbonero va ser que sent periodista va acabar convertint-se ella en notícia quan la seva feina és explicar el que succeeix sense ser-ne protagonista.

  3. Tomàs ha dit:

    Crec que senzillament és el cas d’una persona que està desenvolupant una feina molt ben pagada i de molta visibilitat per a la qual no està del tot capacitada, Què es preguntin el per què li han proposat fer-ho!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: