Tom Cruise i la merda d’ocell

Llegit a 20minutos.es:

A punto de cumplir cincuenta años, Tom Cruise conserva intacto su atractivo juvenil. Ahora sabemos uno de sus secretos: emplea una mascarilla facial muy cara hecha a base de excrementos de ruiseñor, arroz integral y agua. Según Showbiz Spy, el actor conoció este tratamiento gracias a un amigo, y asegura que deja su tez mucho más tersa y luminosa.

Por excéntrico que pueda parecer el tratamiento, no es el único en llevarlo a la práctica. Victoria Beckham también ha probado las bondades del milagroso mejunje de excremento y, al parecer, quedó gratamente impresionada al utilizarlo por primera vez.

Victoria también sigue otro curioso ritual de belleza: antes de ir a la cama se aplica crema hidratante en sus manos y pies y luego los cubre con unos guantes y calcetines para mantener su piel suave.

Hoy en día el uso de caviar en la cosmética está muy extendido, pero fueron Catherine Zeta-Jones y Angelina Jolie quienes lo popularizaron. Demi Moore confesó que el secreto de su belleza era una terapia de desintoxicación consistente en dejarse chupar la sangre por sanguijuelas. Y Gwyneth Paltrow usa un producto con fabricado con saliva de víbora.

Ara, sí. Ara confirmo que aquest senyor és una mica friky. Ja ho vaig sospitar quan es va separar de la Nicole Kidman. Et pots separar de la infanta Elena sense por a que la gent pensi que estàs boig. Però de la Nicole Kidman? Després, les seves creences religioses tan sectàries (ho sento pels cienciòlegs però tot el que tingui menys de 2000 anys per a mi és una secta. Incloc aquí a la caverna mediàtica madrilenya). Més tard va afirmar que es menjaria la placenta quan la Katie Holmes tingués un fill. A més a més, en el programa de l’Oprah Winfrey va començar a fer de Fernando Arrabal activat en mode “el mileniarismo ha llegado”. Definitivament, a aquest paio se li ha anat la pinça.

Perquè posar-se excrements d’ocell, arros i aigua; és a dir, paella de merda, a la cara… no és molt normal, oi? A la resta del món ens molesta que un ocell es cagui al cotxe i, en canvi, ell s’ompla la cara de merda. Potser acabi estiuejant a Plaça Catalunya, on seure en un banc és un acte d’heroisme.

Tot i així, hi ha una pregunta que volta pel meu cap: quina mena de gomina fa servir el Cristiano Ronaldo perquè després d’estar jugant a futbol durant 120 minuts (més tanda de penals) tots els seus cabells estiguin perfectament pentinats? O dit, d’una altra manera, quina merda té al cap? (ho dic en sentit metafòric… o no).

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Tom Cruise i la merda d’ocell
  1. Oriol López ha dit:

    Suposo que si sabéssim de què estan fetes moltes “cremes de bellesa” ens en faríem creus també.

  2. yeagov ha dit:

    Caca d’ocell com a crema de bellesa?. Serveix estirar-se al mig de la Plaça Catalunya i deixar que els coloms se’t caguin al damunt, cregueu-me el subministrament és infinit i gratuit.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: