Atetamorit

Han arribat les rebaixes a alguns mitjans de comunicació com El Periódico i amb elles, aquella màxima que assegura que no has de deixar que la realitat t’espatlli una bona notícia. Observem la redacció de la informació: “las imágenes de una cámara de seguridad de una gasolinera australiana han captado el robo de una exuberante mujer que utiliza su generoso escote y un cuchillo para atracar al dependiente”. Deixant de banda l’us dels adjectius (exuberante mujer y generoso escote) dóna la impressió que la principal arma de coacció són els pits. Segons el redactor, la notícia rau en el pitram de la dona. Després diu que “la fémina entra en el local a cara descubierta aunque sería más adecuado decir a pecho descubierto”. Tanmateix, abans ha assegurat que portava un ganivet. És a dir, el redactor (o redactora) insinua que els homes quan veiem un parell de pits experimentem una mena de reacció que ens paralitza. No m’imagino què deu sentir el caixer del supermercat d’un càmping nudista. Allà no deu pagar ningú!

Hi ha una altra explicació possible. El redactor veia de petit Mazinger Z i pateix estrès post traumàtic quan es troba davant d’uns pits i recorda a l’Afrodita cridant “pechos fuera!!!”. Bé, d’acord… l’explicació més plausible és que el redactor sigui un trunyo masclista. Ara diràs: i si qui ha redactat això és una dona? I jo et pregunto: no coneixes dones masclistes? Jo sí. Unes quantes, malauradament.

L’únic que espero és que ara els atracadors no facin servir un nou modus operandi: deixar veure un testicle per paralitzar a les caixeres d’un banc. Això sí, El Jueves trauria una portada molt divertida.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Atetamorit
  1. Oriol López ha dit:

    L’escot no ho sé, però el ganivet crec que és un argument bastant convincent…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: