La caverna mediàtica i les mil cares de la realitat

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “La caverna mediàtica i les mil cares de la realitat
 1. yeagov ha dit:

  De vegades penso que hauríem de dir la taverna mediàtica i no la caverna mediàtica. No és gens curiós que per a fets semblants tinguin una opinió tant diferent.

 2. Oriol López ha dit:

  Cap mitjà de comunicació no és neutral, però l’ABC i La Razón són directament purs pamflets reaccionaris.

 3. yeagov ha dit:

  Si eliminèssim el biaix dels mitjans de comunicació les notícies serien per l’estil de “Una senyora mossega el gos de la veïna a la plaça major del poble. L’agressora ha passat a disposició judicial i el gos ha hagut de rebre atenció veterinària”. Però l’ABC i La Razón segurament aconseguirien convertir l’incident en una disputa política, i si això passés a Catalunya en donarien la culpa a la immersió lingüística.
  Els diaris antigament no tenien problema en reconèixer quines eren les posicions ideològiques i a quins partits donaven suport, i de vegades deien de quin diari es consideraven òrgan de propaganda, ara neguen aquesta afinitat malgrat que el que escriuen els qualifica.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: