Carta a Francisco Marhuenda (4ª part)

Benvolgut, o no, Francisco Marhuenda:

 

Resulta molt complicat parlar de les portades del TBO que dirigeixes sense fer servir la paraula demagògia. De fet, és el vostre principal signe identitari. La d’avui aconsegueix entrar en la categoria de patètica. Aquesta doble imatge entre la corba de la prima de risc i diversos rostres coneguts de l’esquerra és per analitzar en qualsevol universitat. Però no en la facultat de periodisme, sinó en la de psicologia (o fins i tot en la de psiquiatria). Sobretot el fet d’incloure una fotografia dels germans Bardem amb el text: “Javier Bardem junto a su hermano Carlos. 10 millones de euros es su caché por película”. De veritat, si Sigmund Freud us hagués conegut tornaria a revolucionar el món de les psicopatologies. Què se suposa que li voleu dir als vostres lectors? Que el Javier Bardem és un dels responsables de l’elevada prima de risc? Que no es mereix guanyar 10 milions d’euros per pel·lícula? Que si es pertany al club dels actors més ben pagats d’aquest país no es té dret a protestar? Saps, què? El que penso és que en el vostre subconscient fatxa hi ha una mena de trauma no resolt que us fa veure que les persones d’esquerres no poden tenir diners. Per a vosaltres l’èxit econòmic ha d’estar vinculat a una mena d’elit que no és, ni més ni menys, a la què premsa com la vostra defensa. Per a vosaltres, ser d’esquerres és ser pobre. Ah, ja! Segons vosaltres el Javier Bardem hauria de donar el 90% dels seus beneficis a causes benèfiques perquè com és d’esquerres… ja se sap… solidaritat… compromís… bla… bla… bla… En resum: la mateixa mentida de sempre. Per a vosaltres, la pasta, i per als treballadors, la solidaritat.

Esteu malalts, de veritat. Heu edificat un món a les vostres ments basat en la demagògia (veus com ja ha sortit la paraula?), les mitges veritats, la manipulació, la tergiversació i l’engany. Tan imbècils penseu que són els vostres lectors? No em responguis. Ja ho farà el futur.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
2 comments on “Carta a Francisco Marhuenda (4ª part)
  1. yeagov ha dit:

    Suposo que a Marhuenda li molesta que Bardem hagi guanyat el dret a cobrar 10 milions d’euros per pel·lícula sent d’esquerres i treballant, a diferència d’alguna gent de dretes pròxima al PP que guanya això i més subornant i corrompent polítics deshonestos als quals no hi ha manera de condemnar i posar ben lluny de la caixa dels diners públics.
    El senyor Marhuenda hauria de fer més de periodista i menys de portaveu del PP. I deixar d’assenyalar amb les seves portades als enemics PPúblics del règim.

  2. Oriol López ha dit:

    Àlex, jo crec que qualificar el pamflet “La Razón” de TBO és un detall per la teva part que “La Razón” no es mereix, mai no ha estat a l’alçada del TBO.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: