Quin paio més porc!

Recordo una escena de la primera part de Torrente en la què l’inefable protagonista assegura que hi ha dos tipus de persones: les que es renten les mans abans d’anar el lavabo i les que ho fan després. És evident que el Santiago Segura s’oblidava del tercer grup de persones: les que no es renten les mans, ni abans, ni després, d’anar al lavabo. Ho sento per aquells individus que llegeixin aquest post i se sentin insultats però: SOU UNS PORCS!!! Com també ho sou aquells que practiqueu l’art d’orinar sense aixecar la tapa o que us oblideu de tirar de la cadena. Heu de saber que a moltes persones no ens agrada el vostre llegat i que hi ha maneres més intel·ligents de deixar la vostra empremta en el món. Un cop exterioritzada la meva indignació, vull analitzar les declaracions del Ryan Lochte.

Amic, Lochte:

Disculpeu, canviaré d’idioma perquè m’entengui.

Dear, Lochte:

Why don’t you et fas un nus a la punta de la…

Bé, torno a indignar-me. Ho sento però, com et pots pixar en una piscina olímpica i, a sobre, presumir del teu terrorisme pixaner? Lochte, que tard o d’hora compartiràs piscina amb altres nedadors! No veus que intentaran nedar més ràpid que tu per no empassar-se un glop de la teva estela?

Oh, my god! La propera cosa que ens queda per veure és a un saltador de trampolí orinant des del seu lloc de treball. Quina foto més bonica!

 

PD: si us plau. Sé que ho estàs desitjant però no escriguis cap comentari assegurant que tothom es pixa en la piscina. M’agrada molt nedar i no vull traumatitzar-me. A més a més, quedaràs retratat. 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Quin paio més porc!
  1. Oriol López ha dit:

    Queda clar que cada cop que anem a la piscina compartim molt més que la passió per estar a remull. Després de llegir aquest article, no sé quan trigaré en tornar a anar a una piscina…

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: