El cas Àlex Fàbregas: cobres o pit-bulls?

En el seu llibre “When Men Batter Women”, Simon i Shuster proposen dos tipus de maltractadors:

 

El Cobra

És molt probable que sigui agressiu amb tot el món. No depèn emocionalment d’una altra persona, però insisteix que la seva companya ha de fer el que ell vol sempre. És més propens a amenaçar amb ganivets o revòlvers. Es calma internament, segons es torna agressiu. És difícil tractar-lo amb teràpia psicològica. Possiblement hagi estat acusat d’algun crim. Abusa de les drogues o de l’alcohol.

 

El Pit-Bull

Solament és violent amb les persones que estima. És gelós i té por que l’abandonin. Priva a la seva esposa o núvia de la seva independència. Tendeix a la ira, a vigilar i a atacar públicament a la seva companya. El seu cos reacciona violentament durant una discussió. Té algun potencial per a la rehabilitació. Probablement no ha estat acusat de cap crim. Possiblement va tenir un pare abusiu.

 

Ja sé. Ara mateix us esteu preguntant quina relació té aquest estudi sobre la violència de gènere i els insults i amenaces que s’han instal·lat a Twitter o ens altres mitjans i que centren la seva atenció en els catalans. Doncs, tota! Aquests patriotes de pa sucat amb oli ens odien però no volen que marxem. Són gelosos quan establim relacions exteriors. Manifesten ira i ens ataquen públicament, mentre no deixen de vigilar el que fem (exemple: Intereconomía). Van tenir un pare abusiu (Franco). I molts abusen de les drogues i l’alcohol. L´únic dubte consisteix en saber si són cobres o pit-bulls. Però la seva relació amb Catalunya no els diferencia en res amb la que té un maltractador amb la seva parella. Només ens queda el divorci i una ordre d’allunyament.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
2 comments on “El cas Àlex Fàbregas: cobres o pit-bulls?
  1. Oriol López ha dit:

    Si no demanem el divorci aviat, no hi serem a temps…

  2. yeagov ha dit:

    Les amenaces a Fàbregas només són un episodi més, hem vist amenaces i insults semblants arran de l’incendi de l’Alt Empordà, durant l’EuroCopa, durant els dies previs a la final de la Copa del Rei, etc.
    La xarxa, i d’això ja hem parlat, empara que alguns covards des de l’anonimat que permeten les xarxes socials es dediquin a amenaçar persones o grups. Més ens ha de preocupar el que arriben a dir persones perfectament identificables com un tal Raul Ordóñez que afirma ser periodista d’Antena 3, tot i que la cadena ho nega.. http://twitter.com/Raul_Ordonez
    http://www.ara.cat/xarxes/Antena-desmenteix-missatges-catalans-treballi_0_742725829.html

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: