Edició d’àudio fàcil, amb l’Audacity

Audacity

Us heu trobat mai que heu fet una gravació d’àudio i us interessa eliminar-ne algunes parts com talls publicitaris i altres? O teniu una gravació antiga en cinta i voleu passar-la a format digital? Això i molt més ens permet de fer de forma molt fàcil el programari lliure i gratuït, i disponible en català, Audacity.

Amb Audacity, sense necessitat de ser un expert en edició de so,  es pot digitalitzar àudio d’una font externa, i es poden editar de forma senzilla els fitxers d’àudio en formats WAV, MP3, Ogg Vorbis i AIFF, tallant i enganxant, barrejant sons, afegint efectes, etc.

Per començar a fer servir l’Audacity teniu un tutorial en català.

Us podeu descarregar l’Audacity del Rebost de Softcatalà.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
%d bloggers like this: