missIVA al senyor Rajoy

Benvolg Estim Aprec Admir Observat senyor Rajoy,

Li escric aquesta carta en català no pas per molestar-lo ni provocar-lo, sinó perquè dono per fet que com a bon president del Regne d’Espanya coneix i domina sense problema les llengües oficials recollides a la seva Constitución. Aclarit això, permeti’m d’anar al gra:

Suposo que està al corrent que a Catalunya s’està preparant una manifestació (amb previsions d’una gran assistència) pel proper dia 11 de setembre, el motiu de la qual és la independència de Catalunya, l’escissió d’Espanya; el “separatisme”, per a que vostè m’entengui. Això i res més. Li ho dic perquè, tal com segurament també sabrà, les persones que estan al càrrec d’això que en diuen “Generalitat de Catalunya” viuen aparentment obsessionades amb quelcom a què anomenen “pacte fiscal” que es veu, pel que van deixant caure, que voldran negociar tard o d’hora amb vostè. Així doncs, li escric per prevenir-lo, per alertar-lo, que no es deixi coartar ni amenaçar amb la manifestació del dia 11, el motiu de la qual —repeteixo— no té absolutament res a veure amb això del “pacte fiscal”. Suposo que a hores d’ara deu estar força sorprès de llegir aquesta obvietat, observat senyor, però tinc motius per creure que els prestidigitadors polítics de la mencionada “Generalitat” provaran d’entabanar-lo de valent. Ahir mateix, un tal senyor Homs —que es veu que es dedica a anar dient coses en nom de la “Generalitat” (cobrant)— no va mostrar cap tipus de rubor a l’afirmar, en un programa radiofònic de màxima audiència, que segur que vostè desitja una manifestació “petitona, ben testimonial” per tenir-ho ells més fàcil a l’hora de negociar allò que li he explicat del “pacte fiscal”. Però quina ximpleria tan colossal! Què tenen en comú un ou i una castanya? Doncs el mateix que una escissió i un acord fiscal en temps de crisi: res.

El que vull dir, observat senyor Rajoy, és que no s’ha d’espantar gens ni mica si veu que a la manifestació hi va moltíssima gent perquè això no va amb vostè ni, per descomptat, amb Espanya. Ben al contrari; precisament el que pretenem és estalviar-li maldecaps, negociacions absurdes, pactes inversemblants i giragonses polítiques que el distreguin del seu objectiu primordial, que no ha de ser cap altre que treure el seu país de la crisi tot demanant diners a Europa per tal que els bancs que han fet fallida puguin indemnitzar convenientment els seus directors i vostè pugui augmentar de passada (i lligat de mans i peus, evidentment, ho sabem) la pressió fiscal als contribuents. El que pretenem és poder decidir les nostres coses nosaltres mateixos sense molestar-lo a vostè gens ni mica, ni provocar l’ira i la còlera d’hordes d’espanyols a cada passa que vulguem fer.

Espero, sincerament li ho dic, que comprengui que no li volem cap mal i que ignori de totes totes els cants de sirena d’aquesta gentola que pretén embadalir-lo.

Rebi una cordial salutació.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “missIVA al senyor Rajoy
  1. Maria Boix ha dit:

    Ben dit!

    Per cert, només serem quatre gats:

    http://www.naciodigital.cat/noticia/46318/son/563/autocars/reservat/assistir/marxa

  2. Oriol López ha dit:

    Molt ben dit, sr. Bixo, més val aclarir les coses de bon principi per evitar malentesos.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: