Catalunya, nou estat d’Europa

11 de setembre 2012

L’11 de setembre, un pas decisiu per construir el nou estat català.

Recordarem el Dia de la Independència com el fruit de la nostra lluita pacífica, constant i ferma; explicarem als nostres néts que teníem  polítics covards i venuts; que vam ser nosaltres, nedant contra corrent, qui no vam parar fins que ho vam aconseguir:

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Compartir és estimar, de Jose Mondo

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “Catalunya, nou estat d’Europa
 1. Tomàs ha dit:

  Un vídeo fantàstic, un somni històric.

  Tant de bo que la propera Diada sigui alguna cosa més que una manifestació més, tant de bo que sigui el primer (o el segon o el tercer, perquè en d’altres moments i d’altres persones ja n’han fet de passes i de sacrificis importants) gran pas i que no tingui retorn.

  Els polítics ho es posen les piles o la societat civils els pot passar per sobre.

  • Sophia Blasco ha dit:

   Crec que ja els estem passant per sobre.
   Que el president Mas no hi participi, vol dir que ens dóna l’esquena; ha decidit ser l’últim virrei de Catalunya, podria haver estat el primer president del nou estat català a Europa, ell s’ho perdrà.

 2. Maria Boix ha dit:

  Tots junts, ho aconseguirem!

 3. Oriol López ha dit:

  En Mas, en haver decidit de no anar a la manifestació, està perdent potser l’última oportunitat que tindrà de rectificar i de posar-se al costat del poble i ha preferit, en canvi, mantenir-se, com un virrei, com diu la Sophia, fidel a l’estat espanyol, donant l’esquena un altre cop al poble al qual, teòricament, hauria de representar. Lamentable!

 4. Ricardo ha dit:

  hi aniré!!! El vídeo és molt preciós!!! A veure si els polítics deixen de mentida i decideixin de una vegada el que voleu. Fer el que cal fer o oblidar de política!. Cada vegada que hi sento un polític…penso: “una mentida més!!! “

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: