No han de passar

Duran

Navarro

Van a totes. No tenen escrúpols, dignitat ni vergonya. No coneixen l’ètica, la moral ni la noblesa. Avui ja en són dos, demà passat en seran més; no ho dubtin. I faran tot el que puguin per aturar-nos, com ara això que veuen damunt d’aquestes ratlles: un dels seus intents més desesperats, un intent summament ridícul, però que a ells els és igual de provar. I no em sorprèn gens, en absolut, perquè els conec i sé que si es veuen acorralats són capaços de dir i de fer qualsevol cosa. Sé que són els de sempre, els traïdors guerrers dels quaranta anys d’obscuritat, que ara han tornat maquillats fins a les celles i camuflats sota diferents sigles polítiques. No tenen por de res i provaran de fer-ho tot. N’estic segur.

No saben com m’agradaria saber també del cert que no passaran. Que cauran per primer cop en 300 anys. Que aquest cop no podran, que aquesta vegada no se’n sortiran. Que els desemmascararem davant de tot el món i que claudicaran, avergonyits, ridiculitzats, humiliats.

És a les nostres mans. Tot.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “No han de passar
 1. Maria Boix ha dit:

  Que així sigui. Catalunya necessita gent honrada.

 2. Sophia Blasco ha dit:

  Sabem que no tenen vergonya:
  Sabem que l’un està amb el darrer virrei de Catalunya i l’altre fent costat al rei d’Espanya. No en tenim cap dubte, ja s’han ocupat de deixar-nos ben clar, ara, l’estratègia de marejar la perdiu ja no els funcionarà.

 3. Un Ganxó ha dit:

  D’acord amb tots vosaltres, però dies enrere, no sé quina mena de polític o cimera a Barcelona, van desplegar mossos i policia nacional. Doncs que facin el mateix demà, perquè si es fan alderulls, la culpa encara serà nostra i se’ns dirà que que som violents i que no som mereixedors d’ells, i ells, els porcs i carpetovetònics escanyols dels quals parlem, diran que necessiten la seva tutela per a governar-nos.

 4. Tomàs ha dit:

  Crec que hi ha polítics que estan clarament superats per la mobilització dels Municipis, de l’Assemblea Nacional i per la societat civil en general.

  Avui he llegit que el PSC reflexionarà sobre el que passi a la Diada perquè el debat sobiranista no el poden seguir postergant. Jo els demanaria que s’aclareixin ja d’una vegada.

 5. Oriol López ha dit:

  Un cop vegin que la independència tira endavant i que ja no poden aturar-la, s’agafaran, com sempre, al cavall vencedor i ens diran que, en el fons, en la intimitat, sempre havien estat independentistes…

 6. Maria Boix ha dit:

  Ahir, anant cap a Barcelona amb l’autocar, el meu germà em va preguntar què farien tots els contraris a la independència i, jo li vaig contestar, canviar de camisa. Per part meva, hi cabem tots, només cal ser respectuós.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: