Pedrolo i els bloguers

Darrers diaris inèdits, Manuel de PedroloEn Manuel de Pedrolo ( 1918-1990) ens deia en un apunt del seu diari del dia 31 de març de 1988, publicat pòstumament el 1991 a Darrers diaris inèdits. Blocs 1988-1990, que hi havia molta gent que escrivia, aleshores en paper, diaris, memòries, versos i narracions, i que era una llàstima que tot aquest material escrit per escriptors no professionals, entre el qual de ben segur que hi devia d’haver fins i tot algunes obres admirables, quedés inèdit i es perdés. Llàstima que en Pedrolo no hagués arribat a veure l’eclosió d’internet i dels blocs, li hagués fet molt de goig de veure la facilitat amb la qual ara es pot escriure i es pot compartir allò que s’ha escrit a la xarxa.

En un altre ordre de coses, com a independentista convençut que era, estic segur que també li hagués fet molt de goig de poder assistir als moments històrics que estem vivint en el camí cap a la independència de Catalunya.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Pedrolo i els bloguers
  1. Clidice ha dit:

    Sempre he imaginat un món blogaire amb Pedrolo, Calders, Tísner … wow! gairebé fa vertigen!

    • Oriol López ha dit:

      Sí, seria una passada. Afortunadament, Pedrolo, Calders i Tísner, amb moltes dificultats, censura franquista inclosa, van poder publicar alguns dels seus treballs, però quants bons escriptors contemporanis d’aquests hi devia d’haver que van veure’s obligats a desar els seus treballs en un calaix … Gràcies pel teu comentari, Clidice.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: