Duquesa de Alba por la gloria de la silicona inyectada

No sabies el que era el discurs de la por? Doncs ara ja ho saps! Pots aguantar la mirada sobre la portada de l’ABC sense que un calfred s’instal·li en la teva espina dorsal? Oi que no? Ni tancs, ni F-18 en vol rasant, ni Vidal-Quadras, ni Camatxus… el careto d’aquesta dona sí que acollona! La veus i dius: es necessita una versió del Photoshop en 3D.

Doncs bé, aquesta dona des del seu púlpit intel·lectual ens diu que “lo que pasa en Cataluña es muy poco patriota”. Ella, María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falcó y Gurtubay, la principal terratinent de Mordor, la que viu subvencionada per tota administració vivent, una de les fortunes més grans d’Europa, cinc vegades duquessa, divuit vegades marquesa, vint comtessa i catorze vegades Grande de España por la gloria de la silicona inyectada, ens diu que som poc patriotes. Nosaltres, amb un dèficit fiscal anual de prop de 16.000 milions d’euros, amb una NII més que perillosa, amb un aeroport massacrat per AENA i el Ministerio de Fomento, amb el llegat d’unes rodalies de RENFE vergonyant, amb les sentències del Constitucional, i amb l’amenaça de tancs, avions, Boadelles despentinats, interpretacions del subactor Toni Cantó i que no podràs tenir el cognom de García en una Catalunya independent, no som patriotes!!!!! SEÑORA DUQUESA-CONDESA-MARQUESA-GRANDE-DE-ESPAÑA-Y-QUINTA-DE-ALEMANIA: ¡¡¡VETE A TOMAR POR SILICONA!!! ¡¡¡VENDE TUS PROPIEDADES POR DEBAJO DEL PRECIO DE MERCADO A COLECTIVOS DE AGRICULTORES PARA QUE LAS PUEDAN TRABAJAR Y CONVIÉRTETE EN LA MUERTA MÁS RICA DEL CEMENTERIO PERO, SOBRE TODO, NO VUELVAS A HACER UN TOPLESS EN TU VIDA!!!

Ara, me’n vaig. Que tinc pressa.

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Duquesa de Alba por la gloria de la silicona inyectada
 1. Maria Boix ha dit:

  Discurs de la por? Àlex, et quedes curt! Sempre m’han agradat les pel·lícules de terror però, aquesta dona supera qualsevol dels seus personatges. Llegeixo els seus noms, jo només en tinc tres, és símbol de ser pobra? Em quedo amb un Lourdes, i penso, potser que hi vagi, pobreta, fa pena, mai l’hi han dit que amb aquests cabells fa por? Assessors d’imatge, tampoc en fa servir, què s’ha fet als ulls? És, en conjunt, una imatge esfereïdora!

  Respecte al que ha dit sobre el nostre patriotisme, he buscat patriota al diccionari:
  Persona que ama la seva pàtria. És un gran patriota.
  pàtria: Terra on hom ha nascut. Catalunya és la pàtria dels catalans. La pàtria sempre tira.

  Com s’atreveix a dir que som poc patriotes?
  Tot depèn de com es miri, oi? Doncs jo ho veig així: Sóc molt patriota perquè vull que la meva TERRA sigui LLIURE. Jo MAI he estat ESPANYOLA, senyora terrorífica.

 2. Oriol López ha dit:

  Aquests dies es veu que tots els espanyols es veuen en cor de fer declaracions atacant els catalans. I això que ens “estimen”, que si no ens estimessin…

 3. yeagov ha dit:

  Si aneu a Flandes que us parlin del Duc d’Alba, l’avantpassat d’aquesta senyora, us diran que quan els pares volen atemorir els seus fills per tal que facin bondat els amenacen que vindrà el Duc d’Alba i se’ls endurà, És a dir, el consideren una mena d’home del sac o de coco amb el que espantar les criatures. La raó és que l’avantpassat de Cayetana va cometre totes les atrocitats que us pogueu imaginar i altres que ni la ment més retorçada arribaria a pensar contra els flamencs que s’enfrontaven als Terços castellans dirigits pel Duc d’Alba. Ara els podrien ensenyar la foto d’aquesta senyora i amenaçar els nens dient-los que si no fan bondat aquesta senyora se’ls endurà.
  La Duquessa d’Alba és la gran terratinent espanyola, les seves terres s’estenen per la meitat d’Espanya, és la principal beneficiària dels ajuts de la UE a l’agricultura, malgrat que gran part de les seves terres no produeixen res. I és la noble espanyola amb més títols nobiliaris.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: