Orquídies catalanes

Guia de les Orquídees de CastellbisbalLes orquídies que més coneixem són les de procedència tropical que podem trobar habitualment a les floristeries, però potser el que no és tant conegut és que d’orquídies també n’hi ha d’autòctones aquí a Catalunya.

L’Ajuntament de Castellbisbal va editar el 2008 la Guia de les orquídies de Castellbisbal (pdf) de l’Albert Escayol i el Raoul Kessels, que és una molt bona introducció al món de les orquídies i una excel·lent guia de camp per localitzar i identificar algunes de les orquídies que viuen a Catalunya.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia.

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “Orquídies catalanes
  1. Sophia Blasco ha dit:

    Quina meravella!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: