Marillion i Pep Sala. “Boig per tu” en anglès

Aquest cap de setmana ha actuat a la Sala Bikini de Barcelona el grup britànic Marillion en un doble concert per presentar el seu darrer treball: Sounds that can’t be made. Amb les entrades esgotades, el quintet ha demostrat un cop més que és, sense cap mena de dubte, la millor formació de rock progressiu.

En el concert d’ahir diumenge els espectadors hem tingut l’agradable sorpresa de la presència del Pep Sala que, conjuntament amb la banda, ha interpretat el tema “Boig per tu”. Escoltar la cançó en anglès i amb la veu de Steve Hogarth ha estat un plaer indescriptible. Demano disculpes, això sí, per la qualitat del vídeo. Un iPod des de la darrera fila no garanteix res més.

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Marillion i Pep Sala. “Boig per tu” en anglès
  1. mariaboix ha dit:

    Gràcies, Àlex! Sí, està bé, però com el Carles…

  2. Oriol López ha dit:

    Gràcies, Àlex, per aquesta perla que ens has portat! Establint ponts…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: