La diversitat del nostre propi món

Les diferències culturals no es donen només entre societats allunyades entre si, sinó que es troben igualment a l’interior d’una mateixa societat. El nostre propi món és divers pel que fa als comportaments i aspiracions de les persones, fins al punt que podem sentir-nos més a prop de persones que vénen de contextos culturals aparentment diferenciats, que no pas d’altres que han crescut al nostre voltant.

Vicenç Fisas

El text de Vicenç Fisas citat, que ens explica que la diversitat no tan sols es troba entre cultures “diferents” sinó també dins d’una “mateixa” cultura, és un fragment del document Una mateixa cultura? La diversitat del nostre propi món que pertany al seu treball Les migracions. Contra l’oblit de la nostra història (1994).

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: