Piulades diferides al Twitter

SocialOomphDe vegades tenim un munt de coses per fer saber als nostres seguidors al Twitter i molt poc temps per dedicar-nos a anar-nos-hi connectant i anar piulant-les espaiadament en diferents moments. En aquestes ocasions és fàcil de caure a la temptació, quan ens hi connectem, de fer moltes piulades seguides, amb la consegüent saturació dels nostres seguidors, que poden acabar farts de nosaltres. Les eines que permeten programar i espaiar les nostres piulades al llarg del dia ens poden ser molt útils en aquests casos.

Una d’aquestes eines i la que jo utilitzo és SocialOomph que té a la seva modalitat gratuïta la funcionalitat de poder programar i repartir les piulades en el temps i a la seva modalitat professional, de pagament, a més a més, funcionalitats addicionals molt interessants com la repetició automàtica de piulades importants per a que apareguin més d’un cop, en moments diferents.

No tothom coneix que les piulades al Twitter es poden programar, per la qual cosa la utilització de piulades programades des d’un perfil personal al Twitter pot ocasionar en algun cas algun conflicte a nivell laboral si apareix una piulada personal durant l’horari laboral, ja que pot fer pensar que s’està utilitzant part de la jornada laboral per a temes estrictament personals.  Una possible solució és no programar cap piulada per a que aparegui durant l’horari laboral i una altra és posar alguna indicació al perfil personal que algunes de les piulades són programades o diferides.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “Piulades diferides al Twitter
  1. Aleix ha dit:

    Molt interessant! Tinc ganes de posar-lo en pràctica en combinació amb Hootsuite i Socialbro.

    • Oriol López ha dit:

      És una bona manera d’arribar a les persones que es connecten a les xarxes socials en franges horàries diferents de les que nosaltres tenim disponibilitat per fer-ho. No he explorat les possibilitats de diferir piulades de les eines que esmentes. Ja ens diràs què tal funcionen. Gràcies, Aleix, per l’aportació i per comentar.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: