Virus a Twitter

twitterSegur que alguns de vosaltres heu rebut algun cop al vostre compte Twitter el típic missatge en anglès “Hello someone is posting terrible things about you”, “Did you see this pic of you?”, “A horrible rumor is spreading about you”, o similar.

Aquests missatges procedeixen de comptes de Twitter infectats. Com sabeu, cal no obrir els enllaços que els acompanyen i, en tot cas, avisar el remitent que té el compte infectat.

Si sou vosaltres els que teniu el compte infectat i, per tant, és des del vostre compte que s’estan enviant aquests missatges, el primer que cal fer és identificar l’aplicació maliciosa que els està enviant per eliminar-la, anant a Configuració/Aplicacions del vostre perfil de Twitter i revisant les aplicacions autoritzades. De ben segur que n’hi haurà alguna que no teníeu consciència d’haver autoritzat (i que potser s’hagi instal·lat en clicar algun enllaç d’un missatge infectat) i/o alguna que heu autoritzat però que no n’esteu absolutament segurs que no contingui codi maliciós.

Un cop hagueu eliminat la o les aplicacions sospitoses, és recomanable que també canvieu la vostra contrasenya d’accés al Twitter.

Font: Com eliminar els virus de Twitter, d’en Marc Mañé

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: