Toni Cantó: la sublimació del Gilitwitter

periódico

No descobriré ara l’enorme capacitat que té el showman Toni Cantó de pixar fora de test. Amb ell s’hauria crear el vocable de Gilitwitter. Té aquella estranya capacitat de foragitar les xarxes socials en contra seva cada vegada que li surt el sociòleg que porta dins. Ara li ha tocat rebre al sistema educatiu català. No ha tingut ocurrència més brillant que comparar la immersió lingüística amb la pederàstia. Desconec si ell sap realment a què fa referència aquest model d’ensenyament però, si llegeix aquest article, m’agradaria fer un incís per dirigir-me a ell directament.

 

Toni, majete:

No sé qué entiendes tú por inmersión lingüística pero la comparación que haces con la pederastia depende de dónde metas la lengua. ¿Lo comprendes ahora? Si es que se te tiene que explicar todo.

 

Pel que sembla, als “tolerants” se’ls hi acaben les comparacions dels catalans amb determinats col·lectius: nazis perquè eren molt dolents i, a sobre, van perdre, pederastes perquè violen els nens… Quina serà la següent comparació? Ens diran Pantojeros o Urdangarines perquè som uns xoriços? Barceneros per xantatgistes? Juan Carleros per infidels? Esperem al proper capítol.

 @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Toni Cantó: la sublimació del Gilitwitter
  1. yeagov ha dit:

    Crec que en Toni Cantó s’ha cregut que immersió lingüística es tracta de fer un cunilingus. Recomanaria a Toni Cantó que quan vingui a Barcelona visiti una escola catalana no els prostíbuls autòctons, que no se n’adona que aquestes noies (o nois) amb els que s’ho fa ja no tenen edat per anar a l’escola per molt que portin uniformes de col·legiala.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: