La cronofòbia d’en Joan Oliver

Temps, records, de Joan OliverEl meu odi [als rellotges] era complex: se’m paraven, em queien, se’m desmanegaven, em feien nosa. I en una altra direcció: em vigilaven, m’empenyien, m’advertien que estava fent tard, que no acabaria la feina a l’hora que calia, que el temps volava, que m’anava fent gran… M’intimidaven, com aquells amics suficients que mai no s’equivoquen.
Joan Oliver

En Joan Oliver (1899-1986), més conegut pel pseudònim Pere Quart, ens confessava així la seva cronofòbia al seu llibre de memòries Temps, records, amb el qual obtingué el 1960 el V Premi Martí i Peydró, publicat pòstumament el 1991.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: